Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért történik ez ha amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik ez ha amikor már kezdem elfelejteni?

Figyelt kérdés

Lassan 1,5-2 hónapja hogy szakítottunk a barátnőmmel és állandóan amikor már tényleg nem foglalkozom vele és nem gondolok rá valahogyan mindig összefutunk vagy beszélünk.

Remélhetőleg végre van egy új kapcsolat kialakulóban és úgy ahogy el tudtam felejtettem a volt barátnőmet erre mit ad isten nem össze találkozom vele ... Persze az összetalálkozás úgy volt hogy nem közel hanem csak távolról figyeltük egymást ,köszöntünk és jól van. Direkt szívat az élet vagy csak velem történik ez ? Most ismét vele kapcsolatban jár a gondolkodásom

2013. máj. 3. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Nincs még a történeteteknek vége, és nem is biztos hogy valaha vége lesz.Ezt jó ha be fogod magadnak kalkulálni:D
2013. máj. 3. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
velem is mindig ez volt ameddig le nem zártam magamban a dolgot ténylegesen..
2013. máj. 3. 23:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Valószinüleg dolgotok van még egymással, ezért nem is fogod tudni véglegesen kiverni a fejedből. Miért is kéne? Ott a helye az emlékeid között és lehet, hogy egyszer majd még az életedben a szívednebn is lesz helye újra.

Hány éves vagy??

2013. máj. 4. 09:14
 4/5 A kérdező kommentje:
21 éves és 4 évet voltunk együtt ,csak aztán tönkre mentünk a vizsgaidőszakos tanulás miatt, nem volt rám ideje fősulira készül . De hát ez van :) talán beszélek vele ha végez a vizsgákkal. Akkor ezek szerint nem csak én vagyok így :), pont ez az érdekes hogy nem egy helyen lakunk hanem 17 kilométerre egymástól és mindig mikor bemegyek a városba vagy éppen közösségi oldalon ráírunk egymásra vagy szimpla véletlenül meglátjuk egymást a városban és olyankor előtör minden és hazáig csak agyalok ... Előtte jókedv pillantás után már kevésbé mert jár a buksi :D
2013. máj. 4. 12:21
 5/5 A kérdező kommentje:
mármint én vagyok 21 bocsi :)
2013. máj. 4. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!