Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom ráhajtott egy csajra 1 éve. Én nem bírom elfelejteni. Nem történt semmi, de jól elvoltak egy bulin. Arra gondolok, mi lett volna, ha történik v.mi. Azt mondja szeret, csak egy kicsit többet ivott a kelleténél. Hogyan tegyem túl rajta magam?

Megértelek teljes mértékben, ez nagyon kellemetlen helyzet. Mert ilyenkor az ember azt érzi, hogy jólvan most nem történt semmi, de ennyi erővel lazán megtörténhetett volna. És mi a biztosíték, hogy nem fog ez máskor elfordulni. Sajnos bizonytalanságban a legrosszabb élni. Szerintem az alkohol sosem mentség semmire, aki meg nem bírja az ne igyon!
Petranova

Amíg nem történik semmi, addig bízz meg benne olyan értelemben, hogy a barátod nem fog hülyeséget csinálni. Gondolj arra, hogy azzal, hogy együtt vagytok nem vakságot, hanem hűséget fogadott. :)
Egyébként tényleg iszonyúan kényelmetlen és bosszantó a helyzeted, nem irigyellek... Az én barátnőmnél is sokan próbálkoznak, és már az is nagyon zavaró tud lenni.
Lényeg a lényeg: ha valóban szeret, akkor úgysem lesz képes megcsalni, de ha ez mégis megtörténik, legyél könyörtelen!!
Köszönöm a válaszokat!!!
Én próbálom elfelejteni, de ha én beszélgetek más pasikkal, rögtön jön a számonkérés, de az ő dolgát el kéne felejtenem! Egyébként jól megvagyunk,ezt nem értem. Csak a féltékenység ne lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!