Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy legyen újra ilyen?

Figyelt kérdés
Két éve vagyunk együtt a barátommal. Az első egy évben egyetemen voltam, neki nem jött össze. Nagyon érzelgős romantikus szerelmes lelkizős típus volt. Nekem hirtelen ez sok volt, bár néha jól esett, máskor taszított a viselkedése. Érzelem visszafolytós kapcsolataim voltak előtte. Féltékenykedett ha kimentem, rengeteget hívogatott. Sokszor sírt amikor elköszöntünk. Megmondtam, hogy zavar a sírás nem férfihoz illő, sokszor taszítottam el magamtól nem volt kedvem szeretkezni csókolni stb. Aztán totál beleestem, de kezdett változni.Hidegebben viselkedik,nincsenek a nagy lelkizések nem ejt egy könnyet se búcsúzáskor nem hiv annyit néha úgy érzem nem érdeklem. Lehet újra a régi vagy mivel nem értékeltem akkor már nem lesz olyan? Hogy viselkedjek vele hogy jobban szeressen? Most én mutatom ki túlságosan a szerelmem, mert közben felnőttem annyira, hogy ki merjem mutatni..

2013. jún. 18. 16:09
1 2
 11/14 GrimmjoWwW ***** válasza:
ő meg a kérésedre kevesebbet kínál.. :D van ez így :)
2013. jún. 18. 16:52
 12/14 A kérdező kommentje:
De már egy éve, hogy kevesebbet kínál. S ha közben megkérné a kezem igent mondanék persze, de félek, hogy egész életen át érzéketlenebb módon kell együtt élni, s elfolytani az érzelmeket...
2013. jún. 18. 16:59
 13/14 GrimmjoWwW ***** válasza:
ez van akkor ha meg akarsz változtatni valakit a szeretet arról szól hogy elfogadjuk a másik hibáit és nem megváltoztatjuk..
2013. jún. 18. 17:01
 14/14 A kérdező kommentje:

Csak azt nem érti meg ő sem és más sem, hogy akkoriban nagyon nehéz időszakom volt, alig tudtam megszabadulni az exemtől folyamatosan zaklatott ki voltam halva érzelmileg idegileg, ezért akartam csak kalandot!

De ő kapcsolatot akart és belementem, SAJNOS, NEM VOLTAM FELKÉSZÜLVE RÁ. Időre volt szükségem és egy éve jött el az idő, sajnos eközben szenvedett sokszor mellettem,de azóta én is visszakaptam az egészet.

2013. jún. 18. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!