Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy újra minden olyan legyen? Bővebben alul.
A párommal sokat veszekedtünk és kiderült hogy ha ezt így folytatjuk tovább akkor nem nagyon lesz közös jövőnk.Én szeretném ezt az egészet helyre hozni de nem tudom mi tévő legyek.Szeret még mindig ugyanúgy és én is őt,de a veszekedéseket nem tudom elkerülni mert ha van valami amibe beleköthetnék akkor megfogom az alkalmat.Pedig nagyon nem szeretném Őt elveszteni,de ilyen a természetem:(
Mit tudnék tenni???
min veszekedtek?
és miért érzel kényszert arra, hogy mindenbe beleköss?
ezt miért élvezed?
ilyen kaliberű dolgok, hogy ferdén áll a nyakkendője?
szerintem, amit fejlessz magadban, az a Türelem.
ha nem más miatt veszekedtek, simán megoldható még ez, szerintem.
Sajnos ilyen a természetem az is rájátszik.de van nagyon sok dolog amit elitélek és ő meg azt csinálja.Az utóbbi időben nem nagyon foglalkozott velem és azért szekáltam mindenért hogy figyeljen rám de rosszabb lett:((
köszönöm a válaszokat.aranyosak vagytok
Háát ezt nagyon sajnálom.Remélem nálatok is megoldódik.Én próbálok ezen a hibámon javítani és remélem hogy menni is fog.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!