Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy újra minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy újra minden olyan legyen? Bővebben alul.

Figyelt kérdés

A párommal sokat veszekedtünk és kiderült hogy ha ezt így folytatjuk tovább akkor nem nagyon lesz közös jövőnk.Én szeretném ezt az egészet helyre hozni de nem tudom mi tévő legyek.Szeret még mindig ugyanúgy és én is őt,de a veszekedéseket nem tudom elkerülni mert ha van valami amibe beleköthetnék akkor megfogom az alkalmat.Pedig nagyon nem szeretném Őt elveszteni,de ilyen a természetem:(

Mit tudnék tenni???

2013. máj. 12. 09:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Próbálj meg időnként lenyelni dolgokat. Ne köss bele mindenbe, egy kapcsolatban mindkét félnek tudnia kell alkalmazkodni a másikhoz. Remélem tudtam segíteni és hogy rendbe tudjátok hozni a dolgokat. Sok sikert! :)
2013. máj. 12. 09:57
 2/9 anonim ***** válasza:

min veszekedtek?

és miért érzel kényszert arra, hogy mindenbe beleköss?

ezt miért élvezed?

ilyen kaliberű dolgok, hogy ferdén áll a nyakkendője?

szerintem, amit fejlessz magadban, az a Türelem.

ha nem más miatt veszekedtek, simán megoldható még ez, szerintem.

2013. máj. 12. 09:57
 3/9 anonim ***** válasza:
igen én is ilyen voltam ráment egy hosszú komoly kapcsolatom.. utána gyökeresen megváltoztam..
2013. máj. 12. 10:06
 4/9 A kérdező kommentje:

Sajnos ilyen a természetem az is rájátszik.de van nagyon sok dolog amit elitélek és ő meg azt csinálja.Az utóbbi időben nem nagyon foglalkozott velem és azért szekáltam mindenért hogy figyeljen rám de rosszabb lett:((

köszönöm a válaszokat.aranyosak vagytok

2013. máj. 12. 10:11
 5/9 A kérdező kommentje:
3. válaszoló.már én is rádöbbentem hogy nekem is kell változtatnom mert nem lesz jó vége ennnek:(
2013. máj. 12. 10:12
 6/9 anonim ***** válasza:
A barátommal és velem pont ez a helyzet. Sajnos legtöbbször Ő szítja a feszültséget. Mindig próbálok úgy kommunikálni szóban, írásban vagy akár a tetteimmel is, hogy ne tudjon belémkötni, ennek ellenére sikerül. Az lenne a legjobb, ha elválnának útjaink, de nem tudom elengedni. Szeretem. 21/N
2013. máj. 12. 10:24
 7/9 A kérdező kommentje:

Háát ezt nagyon sajnálom.Remélem nálatok is megoldódik.Én próbálok ezen a hibámon javítani és remélem hogy menni is fog.

17/L

2013. máj. 12. 14:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én párom is ilyen volt, én hiába változtam meg próbáltam figyelni a szavaimra egy idő után már nem volt elég el is váltak útjaink. Ilyenkor mindegy mit csinálsz ha meg sem szólalsz akkor sem lesz jó, ezzel ő maga teszi tönkre a kapcsolatotokat észrevétlenül miközben lehet, hogy még Téged okol... a végén alig mertem meg megszólalni akkor meg abba kötött bele persze...
2013. máj. 12. 21:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Kb mi is így vagyunk.Tegnap megint volt valamii,persze kibékültünk.Mi távol lakunk egymástól egy picit (40 km) mostanában sokat voltunk együtt lehet az hozta ki mert mind a ketten egykék vagyunk és megszoktuk hogy sokat vagyunk egyedül.Megakarjuk oldani mert nagyon szeretjük egymást és remélem menni is fog.
2013. máj. 13. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!