Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy legyen újra ilyen?

Figyelt kérdés
Két éve vagyunk együtt a barátommal. Az első egy évben egyetemen voltam, neki nem jött össze. Nagyon érzelgős romantikus szerelmes lelkizős típus volt. Nekem hirtelen ez sok volt, bár néha jól esett, máskor taszított a viselkedése. Érzelem visszafolytós kapcsolataim voltak előtte. Féltékenykedett ha kimentem, rengeteget hívogatott. Sokszor sírt amikor elköszöntünk. Megmondtam, hogy zavar a sírás nem férfihoz illő, sokszor taszítottam el magamtól nem volt kedvem szeretkezni csókolni stb. Aztán totál beleestem, de kezdett változni.Hidegebben viselkedik,nincsenek a nagy lelkizések nem ejt egy könnyet se búcsúzáskor nem hiv annyit néha úgy érzem nem érdeklem. Lehet újra a régi vagy mivel nem értékeltem akkor már nem lesz olyan? Hogy viselkedjek vele hogy jobban szeressen? Most én mutatom ki túlságosan a szerelmem, mert közben felnőttem annyira, hogy ki merjem mutatni..

2013. jún. 18. 16:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hiszen te mondtad neki, hogy nem szereted az érzelgős viselkedést. Lehet, hogy a kedvedért változtatott.
2013. jún. 18. 16:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen de azóta már annyiszor elmondtam neki, hogy akkor mekkora érzelmi analfabéta voltam és nagyon sajnálom azt az időszakot. Még is ahhoz tartja magát, vagy csak nem szeret már úgy, nem tudom
2013. jún. 18. 16:18
 3/14 anonim ***** válasza:
ezt te fözted ki magadnak Te akartad hogy ilyen legyen... akkor mi a gond?
2013. jún. 18. 16:19
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem voltam annyira szerelmes mint most, néha kétségeim voltak, hogy ő-e az igazi, de ma már nincsenek
2013. jún. 18. 16:21
 5/14 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy végre valakibe nem azért szeretek bele mert nem érdeklem, hanem azért, mert olyan kitartó volt és örökké úgy szeretett. De ha ő is olyanná válik lassan mint atöbbi akkor ismét kereshetek mást és kezdhetem elölről, s annyit tanultam, hogy ne kövessem el ezeket a hibákat...
2013. jún. 18. 16:27
 6/14 anonim ***** válasza:
Mégis elkövetted... meg akartad változtatni ami amatör hiba volt. Ezt csak jo sok szexel tudod jovátenni...
2013. jún. 18. 16:28
 7/14 A kérdező kommentje:
Ha ez ilyen egyszerű lenne:) Nem szeretnék örökké bűnhődni a hibáimért.
2013. jún. 18. 16:33
 8/14 anonim ***** válasza:
Vagy fejlődhetnél egy kicsit egyedül, hogy ne csak azért tudj szeretni valakit, ahogy téged szeret. Ez is éretlenség.
2013. jún. 18. 16:37
 9/14 GrimmjoWwW ***** válasza:

ezt hívják úgy hogy a fagyi visszanyal.. te akartad hogy ez legyen ő ilyen lett.. valószínűleg ilyen is fog maradni mert egy érzelgős fiúnak eléggé szarul eshetett hogy a saját barátnője ellöki magától undorodik a síros dologtól.. hát istenem neki szarul esett felszívta magát és változott..

ja és : "Nem szeretnék örökké bűnhődni a hibáimért."

nem fogsz örökké bűnhődni miattuk de ha 1x elrontasz valamit annak ára van.. vagy kisebb vagy nagyobb..

2013. jún. 18. 16:37
 10/14 A kérdező kommentje:

Nem csak azért szerettem bele, mert úgy szeretett, ez csak egy tényező. Rengeteg más dolog is van, ami már akkor tetszett amikor megismertem.

Csak akkor még nem voltam megérve egy kapcsolatra, kalandot akartam, ő pedig többet, aztán belementem, hogy legyen több..

2013. jún. 18. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!