Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 és fél hete járok a barátomm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 és fél hete járok a barátommal, tudom ez nem hosszú idő, de nem vagyok igazán szerelmes belé. Mennyi idő kellhet mire jobban bele szeretek?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és összejöttem az osztályból a legjobb fiú barátommal. Már kb. 2 hónapja többet érzek mint barátság, és ő is többet érez. Most, hogy járunk kicsit össze zavarodtam.. Nem érzem hogy szerelmes lennék. Időnként érzem, hogy szeretem, de sokkal gyakoribb, hogy inkább csak barátként nézek rá, vagy több mint barátként, de nem úgy mint a pasim. Keveset voltunk együtt suli után, szóval inkább csak suliban. Mennyi időt adjak ennek a kapcsolatnak, hogy bele szeressek, vagy kiderüljön, hogy igazából mit is érzek?

2013. jún. 14. 19:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

TörpeSzörnyeteg

ha tisztában vagy a tényekkel akkor gondolom nem lepődsz meg, ha valaki ilyen véleményt ír :S tudom milyen, futottam már én is pasi után. ha mindenki mondja hogy nem érdemes, akkor sem akarod belátni.. viszont lehet, hogy utólag rájössz. és akkor majd azon fogsz csodálkozni, hogy akik valóban a barátaid, azok miért nem szóltak, vagy miért nem hallgattál rájuk. ha már benne vagy a helyzetben nyilván nehéz kimászni, de minden esetre nem javasolnám senkinek hogy várjon valakire így. sosem lennék úgy boldog, hogy végre kidobta az álomnője, a nagy szerelme, mostmár foglalkozik velem is. ha szeretem nagyon, akkor is ott lebeg a gondolat, hogy csak pótlék vagyok. és ez még a jobbik eset, mert 1. lehet hogy tényleg, 2. lehet hogy tényleg és csak ideiglenesen amig a másik vagy egy harmadik képbe nem kerül:( remélem érted mit akarok mondani.

2013. júl. 2. 01:20
 12/12 TörpeSzörnyeteg válasza:
értem.. de én 7 évesen elvesztettem a barátomat aki utánam ugrott mert beszakadtam a dunán de őt elvitte a víz... 8 évig olyan osztályba jártam ahol kiutáltak.. depressziós voltam vagyok és az h rátaláltam.. egyszerűen túl fontos nekem h őt megkapjam bármi legyen is. és igen mondták már h baki lesz a vége.. de hiszek a csodákba (:
2013. júl. 3. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!