Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok? Nem ismerek magamra (hosszú)
harmadéves vagyok egy gimnáziumban és eddig nagyon lefoglalt a tanulás.
Csak kisebb házibulikban vettem részt és az összes osztály kirándulásunkon az utóbbin nem kellett volna. 20an voltunk kb. 2napos volt reggel 10kor indultunk, és amikor felszálltunk a buszra folyamatosan ittam egészen este 11-ig (de mindenre emlékszem) és lefeküdtem kicsit pihenni, amikor az egyik barátnőm oda jött és elkezdett vetkőztetni. kellemetlenül éreztem magam (volt már 2kapcsolatom fiúval) és ellöktem magamtól. De annyira részeg volt, hogy visszamászott rám és megcsókolt...olyan érzés fogott el, mint még soha. beleremegtem teljesen. szinte történt egy kis petting és ennyi. aztán egymás mellett aludtunk. reggel előbb felkeltem és csak néztem, ahogy alszik. :)
de én nem akarok leszbi lenni.. :S de csak ő jár a fejemben másra nem tudok gondolni azt hittem elmúlik, de nem azt hiszem beleszerettem :S vagy ilyenkor mi van?
(kíméljenek a hülye válaszok) 17/L
Kicsit szeretetthiányos vagyok az biztos.
de az eset óta eltelt majdnem 1hónap. egész nyáron jóléreztem magam azt csináltam amit akartam és még mindig ő jár a fejemben :S
nos nyáron sok fiú fel akart szedni, de egyik sem érdekelt ://
szóval igazán jöhetne szembe az igazi...vagy aza a lány :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!