Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon tetszik egy fiu de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Monsterhighfan kérdése:

Nagyon tetszik egy fiu de sajna van barátnője mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 év van köztünk ő 15 éves és van egy 18 éves barátnője.Mit tegyek?nagyon tetszik!

2013. jún. 12. 23:14
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
ha van gerinced, akkor csak annyit tehetsz, hogy vársz. de minek is várnál, mikor van még más fiú is a galaxisban...
2013. jún. 12. 23:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

elhiszem hogy tetszik,de van párja

szóval felejtős......még ha nagyon tetszik is

ne próbálkozz be,fordítva szerintem neked se tetszene a dolog!

2013. jún. 12. 23:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Elfelejted, vagy megvárod míg szingli lesz. Ennyit tehetsz. És még véletlenül se gondolj arra, hogy elszeded a csajtól.
2013. jún. 12. 23:16
 4/8 A kérdező kommentje:
nagyon rosszul érzem magam mert ez szerintem is gerinctelen dolog!mert ja fordított esetben én sem örülnék neki és már megpróbáltam elfelejteni de nem megy!
2013. jún. 12. 23:33
 5/8 anonim ***** válasza:
próbálkozz jobban,mondogasd magadnak,hogy kapcsolatban van,és valószínűleg boldog.......keress szingli pasit,nem igaz hogy nem találsz...
2013. jún. 12. 23:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Megértem, ha úgy érzed, nem tudod elfelejteni, mást nem tudsz tenni, mint hagyod, hogy elmúljon az érzés. Ha rágondolsz, nem hagyod, hogy beleéld magad, hogy igen, milyen jó pasi, hanem keresel bámilyen másik fiút, aki kicsit is tetszik, és őt képzeled a helyébe.
2013. jún. 13. 00:02
 7/8 kacsacsoruemlos ***** válasza:
nyomd el magad
2013. jún. 13. 01:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Az foglalt akin fekszenek, szóval, hajrá!
2013. jún. 13. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!