Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha kiderül, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha kiderül, hogy aki tetszik annak vam barátnője?

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú vel járok táncra régóta tetszik és megírtam neki , hogy tetszik és megírta , hogy van barátnője és sajnálja!!! Mit tegyek?

2013. máj. 28. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Oo, hát előtte legalább enyit kikellett volna nyomozz a srácról:S nem tudsz mit csinálni, keresel mást.. itt az egyes xD
2013. máj. 28. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
*ennyit :$$
2013. máj. 28. 19:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát, próbáld meg kiverni a fejedből. Tetszik, de ennyi. Nekem is tetszik sok lány, de ha minddel akarnék valamit kezdeni ugyanolyan pasi volnék mint amilyenből egyébként is sok van, amit nem akarok.
2013. máj. 28. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Keress másikat! Nem Ő az egyetlen pasi a világon.
2013. máj. 28. 19:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Tudom próbálom csak szinte minden nap talizunk és volt már olyan , hogy egész órán dumáltunk és röhögtünk és felkért táncolni !! Kösz a válaszokat!!!
2013. máj. 29. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!