Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Va egy fiú aki nagyon tetszik nekem de 19 éves én pedig 14. van barátnője de mindig mással van, sokat csajozik és iszik, szóval rosszfiú. De emelllett extracuki. Hogy hívjam fel magamra a figyelmét?
Ő felnőtt.. te gyerek vagy..
neki barátnője van..
amúgy te lennél olyan fiúval aki "csajozik" iszik"..? mert én egyenesen vissza taszítónak találnám az ilyet..
(az emellett az nem emelllett) és ehhez a kijelentéshez inkább semmit nem fűznék hozzá..
Amúgy meg sehogy.. (remélhetőleg) te még nem azt szeretnéd testi kapcsolatban mint ő..(igen ő tuti meg akarna fektetni)
15l
Öltözz kivágott cuccba, riszáld magad előtte, az majd felkelti a figyelmét. És extracukin úgy megdug, hogy utána öröm lesz nézni, ahogy kivág, mint macskát sz*rni. Újabb strigula...
Extracuki, focista, huh, nedves a bugyi... Őszintén:.. Mit vársz tőle? Iszik, csajozik a barátnője mellett, valószínűleg meg is csalja egyszerre többel is. Majd veled biztos összejön, szakít a mostani barátnőjével, felhagy az életmódjával és életetek végéig boldogságban éltek. Ébresztő királylány... Kerüld el olyan messzire, amennyire csak tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!