Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket izgatja a "rosszfiú" féle férfi, akkor is lefekszenek vele, ha az olyanokat csinál vagy mond ami nem tetszik?
igen, leszoktak, sőt, valamilyen oknál fogva, a legtöbb nő pont az ilyen pasikhoz vonzódik (az egyik legjobb barátom is ilyen, láttam már egy párszor)
24/F
Marha érdekes, hogy akikkel én lefeküdtem jófiúk voltak...
Persze tudom azt is, hogy te mire gondolsz, de azért megnézted, hogy azok kikkel fekszenek le? Nem ám a színvonalas, minőségi csajokkal... Persze ha te is ribiket akarsz ágyba vinni, hajrá..
Második válaszadó , jót nevettem a válaszodon , vicces vagy .
Én lefeküdtem vele , meg szeretnék megint , mikor heverem már ki :( ez nem az a helyzet ahol én vagyok az a csaj akinél majd megállapodik és majd én végre boldoggá teszem és akkor sem vagyok képes megemészteni . Jó volt azt érezni ,hogy mellette olyan kis csaj vagyok meg hogy huha ő milyen faszagyerek , mégha nem is igazán az , de nekem jó érzés volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!