Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket izgatja a "rosszfiú" féle férfi, akkor is lefekszenek vele, ha az olyanokat csinál vagy mond ami nem tetszik?
Szerezz valami nagyobb kaliberű fegyvert és mászkálj azzal. Az tuti bejön nekik, lásd Rambo kultusza. Szitává lőtt mindenkit, imádják is a csajok.
Bár akkor a móri mészárost miért nem imádják?
De a rendőrök sajnos tuti lecsuknának érte. Kár.
11! Idézem: "..de ha csúszómászó alázatos nyálgépként viselkedsz..."
Tudod mi a mondatbeli szerepe és jelentése annak a 2 szónak,hogy DE,HA???? előbb ezt tisztázd magadban,utána talán beszélhetünk...addig nem sok értelmét látom.
Te kérdező te most mi a franc vagy?? Mert pont tökre nem egyértelmű. A kérdésedből úgy látszik fiú vagy erre, elkezded "második válaszoló jót nevettem, én ez meg ez a lány vagyok" hee?
De igazából mind1, ha fiú vagy és ennyire szuper okos vagy hajrá, biztos te tudod jól. Rajta és mutasd meg a lányoknak mekkora igazi kemény rosszfiú vagy, küld el őket a büdös **** és stb!! Hajrá. Ha meg lány vagy akkor meg, akkor nem is igazán értem a kérdést. Vagy te nem tudod magadról izgat-e valami hajjaj?O_o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!