Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőket izgatja a "rosszfiú"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket izgatja a "rosszfiú" féle férfi, akkor is lefekszenek vele, ha az olyanokat csinál vagy mond ami nem tetszik?

Figyelt kérdés
Nagyképűsködik ,bunkó a csaj pedig akkor is lefekszik vele .

2013. márc. 10. 20:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ki nyálgép?nem nyalizok a csajoknak deha beugatnak akor le.faszopózopm őket,suliba volt pár ilyen
2013. márc. 10. 20:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerezz valami nagyobb kaliberű fegyvert és mászkálj azzal. Az tuti bejön nekik, lásd Rambo kultusza. Szitává lőtt mindenkit, imádják is a csajok.

Bár akkor a móri mészárost miért nem imádják?

De a rendőrök sajnos tuti lecsuknának érte. Kár.

2013. márc. 10. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:

11! Idézem: "..de ha csúszómászó alázatos nyálgépként viselkedsz..."

Tudod mi a mondatbeli szerepe és jelentése annak a 2 szónak,hogy DE,HA???? előbb ezt tisztázd magadban,utána talán beszélhetünk...addig nem sok értelmét látom.

2013. márc. 10. 22:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Te kérdező te most mi a franc vagy?? Mert pont tökre nem egyértelmű. A kérdésedből úgy látszik fiú vagy erre, elkezded "második válaszoló jót nevettem, én ez meg ez a lány vagyok" hee?

De igazából mind1, ha fiú vagy és ennyire szuper okos vagy hajrá, biztos te tudod jól. Rajta és mutasd meg a lányoknak mekkora igazi kemény rosszfiú vagy, küld el őket a büdös **** és stb!! Hajrá. Ha meg lány vagy akkor meg, akkor nem is igazán értem a kérdést. Vagy te nem tudod magadról izgat-e valami hajjaj?O_o

2013. márc. 11. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!