Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú, de van barátnője. Viszont nem valami nagy kapcsolat. Hogy tudnám bevallani neki, hogy mit érzek és, hogy engem válasszon?
És honnan tudod, hogy nem valami nagy kapcsolat?
Nekem volt egy haverom, kölcsönösen tetszettünk egymásnak,de sosem voltunk egyszerre facérok.
Egyszer 3 évig járt egy lánnyal, és folyton azzal hülyített, hogy nem is szereti, blabla, a kapcsolatuk alatt bepróbálkozott. Mondtam, hogy majd akkor szóljon, ha szakítottak. Még 1 évig tartott...
#5: gusztustalan....
Ha beszélsz vele, tudakold meg, milyen a a kapcsolatuk. Ha azt mondja, nem valami jó, nem érzi magát jól benne, akkor előbb utóbb úgy is vége lesz, főleg hogy idővel rájön, hogy veled jobban érzi magát, dumálgat veled, jobban kijöttök.
DE semmiféleképp se mássz rá, mert ez egy undorító szokás. Várd meg, míg szakít vele, és onnantól szabad a pálya. Egyszóval, míg barátnője van: h-a-g-y-d b-é-k-é-n-! Neked hogy esne a lány helyében, hm?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!