Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sehogy sem tudom elfelejteni. Mit tegyek?
Van egy fiú, akit már kb. 2 éve szeretek, de ő mást szeret. Megtörtént köztünk minden párszor (csók, szex...stb.)
Próbáltam/próbálom elfelejteni, de nem megy (ő nem akar semmit, barátnője van). Én tényleg megpróbáltam mindent, ismerkedtem másokkal, barátaimmal is sokat jártam el mindenfelé, randizgattam és randizgatni fogok is. Szóval tényleg mindent megpróbáltam, de nem megy!!! Ilyenkor mi van? Lehet még valamit tenni? 23/L
Előbb-utóbb...
De addig meg itt szenvedek.:( Mi van, ha évekig nem jön senki? Akkor már mindig ez lesz?
Ezek nem kifogások, hanem már mindent megpróbáltam, ami csak eszembe jutott, meg amiket a neten javasoltak különböző oldalakon, de semmi.
Én tényleg el akarom őt felejteni, az életben nem akarom többet látni, de annyira fáj a hiánya, meg hogy mással van. Sokszor szerepel az álmaimban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!