Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyen csajba sosem leszek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen csajba sosem leszek szerelmes?

Figyelt kérdés

Undorodom attól, hogy megcsokoljam, nem szívesen szexelnék vele, igazabol attól is undoridom kicsit, hogy szexeljek vele.

Talán még szájra puszit sem szívesen adnék neki. Külsőre sem tetszik.

Idővel beleszerethetek?

2013. jún. 6. 07:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Előző elötti barátnőm engem szedett fel (nem fordítva) először nem nagyon tetszett, annyira nem voltam oda érte h szexeljünk, de azért nem is mondanám h undorodtam volna a csókjától. 3 hónap után szerettem belé és utána már sokkal jobban kívántam őt.
2013. jún. 6. 11:13
 22/24 anonim válasza:
Nem,mert ezzel mindkettőtöknek csak ártasz,hogy csak kihasználod,meg akkor inkább keress olyat akit szeretsz.
2013. jún. 6. 19:21
 23/24 anonim ***** válasza:

mitől ilyen ronda? te hány éves vagy?

ha nem birod elvíselni fizikailag miért nem csak barátok vagytok?

2013. jún. 13. 11:03
 24/24 anonim ***** válasza:
próbáld ki egyszer. ha nem jön be, állj tovább
2013. jún. 13. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!