Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen csajba sosem leszek szerelmes?
Undorodom attól, hogy megcsokoljam, nem szívesen szexelnék vele, igazabol attól is undoridom kicsit, hogy szexeljek vele.
Talán még szájra puszit sem szívesen adnék neki. Külsőre sem tetszik.
Idővel beleszerethetek?
szerintem igenis beleszerethetsz...
én is ugy álltam neki, hogy hát nem jön be aztán beleestem mint ló a gödörbe és már 4 hónapja nem birom elfelejteni... SOHA NE MONDD, HOGY SOHA!!
Egyáltalán nem picsognek, amúgy meg belém van esve szoval.... Pedig egyáltalán nem adtam neki jelet h akarnék tőle valamit.
Nehéz helyzet...
Ez eséjtelen . A szerelem egy biólógiai fojamat aminek során olyan párhoz vonzodsz meg harcolnál a tőbi himel érte akitől erős egéséges utódaid lenének.
Ha ránéez és hányingert kapsztőle akor nncs értelme megha alaklmikba sincs bene anyiböl egy szexi prostit is meghuzhatsz mint amit rá kőltesz.
Az arab elmegy a mecsetbe az imám hoz tanácsot kérni.
Hogy mijen feleséget vásároljon mgának.
Egy szépet aki fojton megcsalná.
Vagy egy csunyát aki hüséges lene hozá.
Mire az imám azt mondja mit ezsel sziveseben egy szét izletes tortát amivel másokon is osztoznod kell , vagy egy rakás szaart egyedül eszel meg?
Akkor is a sz.rt ha szexuálisan és sehogy sem kivanod?
Egyáltalán nem könnyű helyzet mert akkor mar járnék vele ha ennyiből allna az egész hogy eldöntöm h járok vele és kesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!