Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém egy lány és szeretne velem lefeküdni a hétvégén, de én nem szeretem és csak szexre kéne. Belemenjek?
Figyelt kérdés
25/f 25/n.
én vagyok a srác és hiányzuk ugyan a szex de nem vagyok a kihasználós fajta. A lány aranyos, de nem szeretem, ő viszont engem igen és szeretne velem lefeküdni.
Úgy érzem ha megteszem, valahol azt várja majd beleszeretek, de én átverésnek érzem, mert nem fogok.
Viszont ha nem fekszem le vele, akkor kihagyok egy jó szexet és ráadásul ő akarja nagyon.
Mi tennél a helyemben?
2013. jún. 4. 18:13
1/5 Bogi004 válasza:
NEHOGY LEFEKÜDJ VELE!!! tiszta szánalom egy lányt kihasználni :s inkább keress magadnak egy barátnőt akivel azért fekszel le mert szereted, semmiképpen ne használd ki!!
amúgy hány éves vagy?
2/5 anonim válasza:
Szerintem se feküdj le vele.Utána neki ezerszer rosszabb lesz,hidd el nekem.Keress olyan lányt,aki szintén csak szexet akar,mint te.
3/5 anonim válasza:
Én nem feküdnék le vele,mert 1. lehet,hogy azt hinné,hogy lehet több vagy 2. szex közben mást,esetleg több odaadást várna,mint amit te akarsz adni. 3. szerintem a szex úgy nem jó vagyis olyan furcsa ha az egyik szerelmes a másik nem. Szerintem inkább ne,vagy egyik se legyen szerelmes vagy mindkettő.
4/5 anonim válasza:
Mondd el neki a helyzetet. Velem is ez volt. Lefeküdtem vele, nem bántam meg. Utána megtaláltam az igazi szerelmet és még a srácnak esett rosszul, hogy nem volt több akció.
5/5 anonim válasza:
ugyan ha te nem vered át, majd más átfogja, tanulja meg hogy el kell engedni olyat aki nem szereti viszont :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!