Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltöztem egy barátommal fél évre. Lehet ennek még jó vége?
Fél évre költöztünk össze, mert a helyzetünk így hozta. Még elég sok idő van hátra.
Ahogy így éldegélünk kettesben én úgy érzem egyre közelebb kerülünk egymáshoz, mintha már az élettársam lenne lassan.
Reggel amikor elindulok kellemes napot kívánok neki, délután a boltban felhívom, hogy vigyek-e neki valamit, este elmesélem neki a napi eseményeket... Neki sírom ki a gondjaimat, ő vigasztal meg és ugyanígy fordítva.
Szikrázik közöttünk levegő, úgy egy hete úgy aludtunk el a tv előtt, hogy az ölében volt a fejem és a hajammal játszott, aztán ez odáig fajult, hogy tegnap előtt megcsókolt.
Engem ez most nagyon elbizonytalanított és nem tudom hogyan tovább. Egy 7 éves barátság hogy alakulhat át némi együttéléstől másba? Félek, hogy elromlik minden és hogy elveszítem őt, ugyanakkor vágyom is rá, a társaságára, a támogatására, az érintéseire, a csókjára... Nem tudom hova tenni magamban ezt az egészet. Még is merre lenne ésszerű indulni? 23/L, 24/F
Qrva nagy mákerség ez. Sosem lesz ekkora mákom.
Hát, tudod ha valakivel sokáig vagy "összezárva" egy helyen, akkor ott vonzalom kezd kialakulni. Ilyen az emberi agy.
1,3! igazuk van
ez nem lehet gond, főleg ennyire jól is érzed magadat vele,
ha nem léped meg, később mindig ez lesz az agyadban, mi lett volna, ha ... N
A leírásodban írtad, hogy ezzel a közeledéssel elromlik minden, és elveszítheted őt. Most nem azért, de szerintem pontosan azzal fogod elveszíteni, ha nem engedsz az érzelmeidnek, hanem valami hülyeség miatt utasítod el a barátod közeledését.
Itt egy fontos általánosság nyer újra bizonyságot: férfi és nő között komoly, erős barátság, vagy azon túli esetleges érzelmi kötődés egyértelműen vonzalomhoz, akár szerelemhez vezethet.
Szerintem el se tudod képzelni, hogy hány és hány srác mit meg nem adna azért, hogy ilyen komoly és erős kapcsolata legyen az életben egy hason korú lánnyal.
Üzenem a barátodnak: EGY ÓRIÁSI MÁZLISTA!
Én hiszek az ellenkező neműek barátságában, éppen azért, mert van egy fiú barátom, akivel totyogós korunk óta ismerjük egymást, barátok vagyunk és soha egy percre sem jutott eszünkbe, hogy ebből több legyen.
Ez a srác alapjáraton máshogy alakult, miután megismerkedtünk én többet éreztem iránta, de akkor én ezt neki nem mondtam el, nem lett volna értelme. Aztán mire ezt lezártam magamban, (jó egy év múlva) ő állt elő a témával, hogy szerinte lehetne több is, csak akkor meg nekem nem jött jókor. Utána ezt teljesen lezártuk, évek teltek el és aztán keveredtünk közös lakásba. Ergo, ennek mondhatni azért volt előzménye, csak annyira régen, hogy nem is gondoltam erre.
A problémát leginkább az okozza, hogy most elvagyunk a magunk kis világában, de októbertől ő elmegy másik városba, az ország másik végébe, én meg még maradok itt legalább egy évig.
Félek ettől az egésztől, mert mindketten mélyen elástuk valahol az érzelmeinket és ott maradtunk egymásnak mint nagyon jó barátok, erre most ennyi évvel később felkeverjük az álló vizet, nem tudom mi fog kisülni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!