Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi idő alatt lettetek túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt lettetek túl életetek nagy szakításán?

Figyelt kérdés
Hiányzik még az illető?

2013. jún. 3. 19:47
 1/9 anonim ***** válasza:
3 év. Hát nemtudom h hiányzik-e_DD
2013. jún. 3. 19:48
 2/9 anonim ***** válasza:
3 nap.. és egyáltalán nem, pedig több, mint 4 évig voltunk együtt. 21/F
2013. jún. 3. 19:48
 3/9 anonim ***** válasza:
61%

Egy hét... onnantol senki nem látta rajtam ennek a jelét hogy szakitottunk

öszintén:

Még most is hiányzik egy lány nekem. Majdnem egy éve, hogy megszakítottunk minden kommunikációt, de mindig amikor elökrül róla egy kép, egy emlék vagy egy szófórdulata akkor a sirás kerülget... Pedig nem volt a barátnöm.

2013. jún. 3. 19:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Másfél év. Már nem hiányzik.

27 L

2013. jún. 3. 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:
2-3 hét alatt túl voltam rajta, de még így 1 év után is, ha valami kis emlék eszembe jut, akkor el tudok szomorodni, de ez is egyre ritkábban fordul elő. 21/F
2013. jún. 3. 19:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez tudod attól is függ, hogy te szakítottál, vagy téged hagytak ott. Ha te szakítottál napok,hetek,hónapok.

Ha téged hagytak ott úgy,hogy te nem akartál szakítani akkor bizony hosszú évekig is eltarthat.

Én most 8hónapnál tartok,de még mindig őrülten hiányzik. Egyik haveromnak 5évébe telt mire túltette magát a feleségén, pedig már akkor volt mellette új nő is.

2013. jún. 4. 10:22
 7/9 anonim válasza:
február óta mégmindig gyakran gondolok rá
2013. jún. 4. 14:05
 8/9 Aleandro Del Rio ***** válasza:
rögtön. ha szakítok, azt azért teszem, mert nem jön be a csaj egyik tulajdonsága, ami számomra fontos lenne. tudom mit akarok, és van elég csaj még a földön.
2013. jún. 5. 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Kb 3 év. Tudom, nagyon hülye vagyok, de ez van!
2013. jún. 12. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!