Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Első szerelem után boldogabbak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szerelem után boldogabbak lettetek az új párotokkal?

Figyelt kérdés

én jelenleg úgy érzem hogy soha nem fogok hozzá hasonlót találni. nekem ő lenne a tökéletes lelkileg-testileg mindenhogy :( azt hittem ez tényleg örökké fog tartani, de mégis elmúlt részéről...pedig milyen lángoló szerelem volt :((

Mikor tudtátok véglegesen kiheverni az első szerelmeteket akit tényleg szerettetek? Az új párotokkal való kapcsolatotok mennyivel másabb, mint amilyen az elsővel volt?

2013. márc. 24. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az első szerelmet én is alig tudtam kiheverni. 1 év telt el mire másra tudtam nézni. Az új párommal egy kicsit jobban lángolóbb a szerelem, mint az elsővel.
2013. márc. 24. 12:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Az első különleges volt, nehezen - kb 2 év alatt - tettem túl magam rajta én is, de most már csak egy szép emlék. Azóta látom, h nem illettünk össze igazán, éretlen voltam, így kellett történnie. Több párom is volt már azóta, és rájöttem, h igenis van jobb az elsőnél :) Sőt, már nem is hasonlítgatok hozzá senkit,mert egyszerűen a jelenlegi párom mellett eszembe sem jutnak az exeim :)
2013. márc. 24. 12:23
 3/7 anonim ***** válasza:

mi év elején szakítottunk az elsö szerelmemmel, és van most egy srác, aki régebben is nagyon tetszett, mostanában jóba lettünk "vigasztal", nélküle még jobban összeomlottam volna, de mégis úgy érzem, hogy nem tudnék vele összejönni (pedig imádom, mindig ott van, ha szükségem van rá, ráadásul külsöre is vonzó)

most úgy érzem, hogy ha még ez a "tökéletes" fiú is itt van, még ö se kell, talán senkit nem fogok tudni már úgy szeretni :(

nagyon sajnálom, át tudom érezni :(

2013. márc. 24. 12:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tartom, hogy "ki nem szarja le az első szerelmet?" Az első szerelem túl van értékelve. Tessék éltetni és dicsérni a másodikat, ugyanis az tanította meg, hogy képes vagy újra szeretni, még ha úgy is gondoltad, hogy nem lennél képes rá még egyszer.

Mondjuk én nem vagyok érzelgős, az első szakítás után könnyen talpra álltam.

2013. márc. 24. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Szóról szóra ugyanaz mint az első válaszolónál. :)

Csak sajnos én ezt a legizóbb 3. szerelmet is elveszitettem és most attól szenvedek nem tudom mennyi idő lesz kiheverni. Ha az első szerelmem 1 év volt ez lehet eltart majd 2-ig is :(

2013. márc. 24. 14:17
 6/7 anonim ***** válasza:

annak ellenére hogy voltak kapcsolataim, az igaz szerelmet csak 24 éves korom elején találtam meg. ő az igazi. ezért is lett ő a férjem:) nem tudnám elképzelni az életemet nélküle. előtte nem volt senki más akit szerelemmel szerettem volna.

27/N

2013. márc. 25. 02:21
 7/7 anonim ***** válasza:
4-es véleményével értek egyet. Kicsit túlspilázzák az emberek az első dolgot. Én is azt hittem, hogy sosem leszek képes annyira szeretni senkit 3 évig úgy is volt inkább csak barátsági szeretetig jutottam akkoriban, aztán megismertem a mostani páromat akit ha lehet még jobban szeretek mint anno azt az elsőt.
2013. márc. 25. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!