Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti akkor lettetek szerelmesek egy fiúba mielőtt összejöttetek vagy csak miután már jártatok?
Az igazi szerelem nem rögtön alakul hanem ki 3-6 hónap között a megismerkedés,összejövés után amit addig érez az ember,fellángolás,vonzalom,nekem 3 hónap kellett mikor éreztem hogy teljesen beleszerettem a páromba azóta is tart,akkor 19 voltam
23L
Én személy szerint előtte éreztem. De szerintem változó.
A fiút augusztusban ismertem meg, osztálytársak lettünk. Szeptember végén jöttünk össze. És én már akkor kipécéztem, amikor először találkoztunk. De szerelem talán olyan 2-3 hét után alakult ki, aztán összejöttünk, de én majom dobtam 16 nap után, mert szegénykémnek én voltam az első barátnője (nekem is ő) és nem tudta, hogyan kezelje. Nem fogta meg a kezem, nem is vállalta fel, nem jött oda hozzám... Még a buliban is mások mondták neki, hogy miért nem táncol velem, különben addig oda se jött (vagy 4 órán keresztül!). Ez volt 3 éve. És még mindig szeretem... De ezzel már úgysem tudok csinálni semmit :(
Csak utána. Én nem nagyon akartam a kapcsolatot, mert a srác külsőre nem jött be de a stílusa meg a kedvessége vonzott valamiért, meg egyszerűen éreztem iránta valamit igaz nem nevezném még azt szerelemnek de volt valami. Amikor összejöttünk kb 1-2 hónap után éreztem azt hogy nélküle üres lenne a lelki világom, tehát beleszerettem.
Ez a mai napig így van és boldogok vagyunk, most márciusban leszünk együtt 1 éve :) 21/L
Előtte csak tetszett, aztán amikor összejöttünk, megvolt a kötődés, vonzalom akkor lettem szerelmes.Nem tudnék nélküle élni.Több, mint 1 éve együtt vagyunk.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!