Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig voltatok viszonzatlanul szerelmesek valakibe? Mi történt a végén? Összejöttetek?
Másfél évig folyamatosan, aztán kisebb megszakításokkal újra-újra előjött, szóval összvissz 6 évig.
Nem jöttünk össze, de a legjobb barátom lett. Utólag megtudtam, hogy ő is szeretett volna tőlem anno valamit. Pech.
Eddig 5 év...
De még nem adtam fel :)
nekem több is volt :/
1 év
1 év
2 hónap
1 hónap
és most 3 hónap és ki tudja még meddig...
egyikkel sem jöttem össze. illetve az egyikkel igen, de még azelőtt hogy belezúgtam volna. akkor nem működött, utána újra felbukkant az életemben...
egyikkel volt csók de ő nem akart többet, másikkal le is feküdtem de ő sem akart többet.
volt már 2 komoly kapcsolatom is szóval nem csak ennyiből áll a szerelmi életem :D
19/L
Fél évig tartott, mire lány létemre bevallottam neki, majd visszautasított. Egy év, és sok változás kellett, hogy "elfelejtsem". Persze teljesen sosem fog sikerülni..
Éppen ma sírtam el magamat, egy nosztalgikus érzés miatt, ami rá emlékeztetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!