Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége az 1 éves párkapcsolatomnak. Mit tegyek? (többi lent) FONTOS!
Fáj, hogy ilyen könnyen túllépett rajtam. Hogy így megalázott.. és ami a legjobban fájt: "legyünk barátok"..
Azok után, hogy mennyi mindenen keresztülmentünk, mennyi boldog örömünk volt.. :(
Úgy érzem, én ezt nem fogom átvészelni.. mindjárt meghalok, fáj minden.. Van sok száz képünk, amiket boldogok vagyunk.. képtelen vagyok eltüntetni.. az emlékek.... megfogok őrülni..
Valaki segítsen.. :(
17/L 19/F
Te melyik vagy, a fiú vagy a lány?
Egy lánytól még megérthető, hogy ilyeneket ír, de egy fiútól.. ha te vagy a 19/F akkor viselkedj is úgy és ne sírj mint egy kislány.
hidd el napról napra könnyebb lesz...ez megtörténik mindenkivel, és túl lehet élni.
Segít ha elfoglalod magad. (nem nem képek nézegetésével, és depivel) olvass egy jó könyvet, foglalkozz valami hobbiddal stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!