Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS.! MOST TUDTAMMEG HOGY MEGCSAL A PÁROM! Tanacsokat kérnék azoktól akikkel volt mar ilyen?!
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk eggyütt, eggyütt is lakunk 3 éve és basszus fent van egy társkeresőoldalon gyanakodttam rá ezért ki nyomoztam több lannyal beszélt talalkozokot is beszeltek sexről is és többnek elkérte a számát! Mit csinaljak nagyon ki vagyok! Most éppen dolgozik de mar idegemben küldtem neki egy smst h tudok a dologról! 21 évesek vagyünk és nő vagyok!2013. jún. 5. 14:47
21/27 anonim válasza:
csomagolj össze, írj neki egy levelet hogy szevasz tavasz, lépj túl rajta, este pedig go egy jó disco és ott pedig egy jó pasit szedj össze:D!
22/27 anonim válasza:
Na mi volt, elmentél onnan, ugye??
23/27 A kérdező kommentje:
Haza jott ejjel es kepzejetek nem kapta meg az sms.em mintha az eg is igy akrta volnamondtamneki h namivan nemakarsz mondani valamit azt se tudta mirol van szo erre mondtam neki a lényeget elso reakcio ledobbent és annyit mondott h biztos a báttyám irogatott hat én mondtam h ne hazudjon aztan neki alt feljeb h ez nem jelent semmit csak szorakozott nem talalkozott senkivel stb.. és mondta h ha nem hiszem el akkor hagyjuk egymast erre le kevertem neki egy nagy pofont és abba maradt a vita aztan maelment melozni és sms.be "kibékultunk" én nagyon szeretem ot és talan meg probalom tultenni magam ezen adok meg egy esélyt mert azért 5 év alatt nagyon sokmindent meg éltunk... DE HA MÉGEGYSZER ILYEN ELŐFORDUL SZÓ NÉLKÜL OTT HAGYOM!!! :) köszi sz erdeklodest!!
2013. jún. 6. 17:51
24/27 anonim válasza:
Jajjj te lány...
A pofonig tetszett amit írtál...de a vége már nem...tudom hogy 5 év az sok, mi 6 éve vagyunk együtt a párommal, de ha ilyet tenne, hiába szakadna meg a szívem, szakítanék vele...hisz ha ilyet tesz, akkor vagy nem vagyok neki elég, vagy nem szeret és másra (értem ezt személy ill. szolgáltatás alatt) van szüksége...ez nem fog változni...ha valaki már ilyet csinál mint a párod, az nem csak egyszeri szórakozásnak minősül szerintem...
De nem akarlak okítani, megértem hogy szereted, és őszintén remélem hogy nem fog vissza élni a barátod a jóindulatoddal és nem játssza el ugyan ezt...:/
25/27 anonim válasza:
Én sem szeretnélek elkeseríteni. Tovább fog menni az ismerkedésben.
26/27 anonim válasza:
Tipikus semmirevaló, szolgalelkű nő vagy. Maradj is vele, megérdemled! -_-'
27/27 A kérdező kommentje:
Oké akkor megérdemlem!! Sajnalom ez van szeretem!!
2013. jún. 6. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!