Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsokat légyszi!?

Figyelt kérdés
volt egy lány akit nagyon sokáig fűztem, és közben nagyon szerelmes lettem:DDAztán megetszettem neki, és járni kezdtünk.2 hónapot jártunk, aztán szakítottunk, de én még mindig szeretem kb.2 hete muszáj volt írnom neki. Írtam is és válaszolt írta ő is h sok dolgot elbaszott ő is stb. valószínűleg barátok leszünk megint ( a szakítás óta nem beszéltem vele) szóval szerintetek csak a barátságra van már esélyem ugye?
2013. máj. 2. 16:09
 1/2 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?az is fontos lenne:D
2013. máj. 2. 16:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha barátságra van esélyed, az jó, mert abból még bármi lehet. Ha őszintén de hibáztatás nélkül tudtok beszélni az elrontott dolgokról. Ha újra szeretnéd vele kezdeni, javaslom tégy úgy, mintha nem akarnád újrakezdeni vele, csak mint barátok tisztáztátok a dolgokat.
2013. máj. 2. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!