Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS.! MOST TUDTAMMEG HOGY MEGCSAL A PÁROM! Tanacsokat kérnék azoktól akikkel volt mar ilyen?!
ezt már elrontottad, mi a fenéért küldtél sms-t, így már készül a hazugsággal, soha nem így kell, hagyni kell a hintában, amikor azt hiszi minden jól megy, akkor kell kérdezni, ugyanis a reakció árulkodó, így már nincs meglepetés részedről
arról nem beszélve, amit leírtál még dugás nem volt, szóval már borítottad a bilit, de nem volt biztos, tény nem szimpi a dolog, de jó lett volna vele beszélni, hát ez már nem megy, így marad a szakítás, a bitalom elszállt, ezt visszaállítani nem hiszem, hogy megy N
Ha én megtudnám, hogy megcsal a párom, és én laknék nála és Ő pont dolgozna...annyit csinálnék, hogy szép csendben összepakolom a cuccom, szépen eljönnék mielőtt haza ér, és egy cetlit hagynék a kávéfőzőn (mert kv-zik) hogy "Elb@sztad"....ebből rögtön tudná hogy mi van és nem is keresne. (Ezt azért írtam, mert ismerem a párom, ha vaj van a füle mögött lapít, minthogy megpróbáljon meggyőzni valami hazugsággal.)
És szerintem sem hagyd hogy meggyőzzön valami kamuszöveggel, állj a sarkadra és állj ki magad mellett!! Mert ha megbocsátasz, lehet X ideig jól működne megint minden, de vissza fog élni a jóindulatoddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!