Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » SOS.! MOST TUDTAMMEG HOGY...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS.! MOST TUDTAMMEG HOGY MEGCSAL A PÁROM! Tanacsokat kérnék azoktól akikkel volt mar ilyen?!

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk eggyütt, eggyütt is lakunk 3 éve és basszus fent van egy társkeresőoldalon gyanakodttam rá ezért ki nyomoztam több lannyal beszélt talalkozokot is beszeltek sexről is és többnek elkérte a számát! Mit csinaljak nagyon ki vagyok! Most éppen dolgozik de mar idegemben küldtem neki egy smst h tudok a dologról! 21 évesek vagyünk és nő vagyok!

2013. jún. 5. 14:47
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Hat köszi a gyors valaszokat!! Nekem kéne össze pakolni mert én lakom nálla!! De ez nagyon szörnyű és nagyon ki vagyok 5 év az nagyon hosszú idő!! És szemét gecci!!! Ha nem láttamvolna el sem hinném!! Ésnem is vagyok egy rossz nő demost nagyot zuhant az önbizalmam!!:(
2013. jún. 5. 14:58
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

ezt már elrontottad, mi a fenéért küldtél sms-t, így már készül a hazugsággal, soha nem így kell, hagyni kell a hintában, amikor azt hiszi minden jól megy, akkor kell kérdezni, ugyanis a reakció árulkodó, így már nincs meglepetés részedről

arról nem beszélve, amit leírtál még dugás nem volt, szóval már borítottad a bilit, de nem volt biztos, tény nem szimpi a dolog, de jó lett volna vele beszélni, hát ez már nem megy, így marad a szakítás, a bitalom elszállt, ezt visszaállítani nem hiszem, hogy megy N

2013. jún. 5. 15:00
 13/27 A kérdező kommentje:
Hmm nem tudom szerintem biztos férre ba...ott ahogy ismerem!! Annyira de annyira szarul érzem magam h legszivesebben felkötnémmagam egy fára!!
2013. jún. 5. 15:04
 14/27 anonim ***** válasza:
Nehogy már te érezd magad rosszul! Ő volt a gerinctelen g*ci, neki van oka szégyenkezni, nem neked!
2013. jún. 5. 15:11
 15/27 A kérdező kommentje:
Áááhhh mérgemben irtam egy két lanynak akinek irogatott és erre mit kaptam vissza biztos nagyon boldog lehet a párom melletem h tarskereso oldalon van fennt...
2013. jún. 5. 15:18
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nagyon elrontottad,hogy írtál a csajoknak.A párodnak sem kellett volna megírni,hogy tudod,hanem szemtől szemben higgadtan megmondani.Azt ne feledd,hogy nem a lányok a hibásak,hanem a párod!
2013. jún. 5. 15:27
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, ne írogassál mostmár sehova, tessék pakolni, mert nemsoká hazaér a melóból az a sunyi sz.rházi. Húzzál el onnan, mire megjön. Ne maradj, mert csak drámázás lesz, meg sírás-rívás, veszekedés, szenvedés. Cuccolj és menjél már el onnan!
2013. jún. 5. 15:28
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt elmész szarj a szőnyegre
2013. jún. 5. 15:32
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha én megtudnám, hogy megcsal a párom, és én laknék nála és Ő pont dolgozna...annyit csinálnék, hogy szép csendben összepakolom a cuccom, szépen eljönnék mielőtt haza ér, és egy cetlit hagynék a kávéfőzőn (mert kv-zik) hogy "Elb@sztad"....ebből rögtön tudná hogy mi van és nem is keresne. (Ezt azért írtam, mert ismerem a párom, ha vaj van a füle mögött lapít, minthogy megpróbáljon meggyőzni valami hazugsággal.)

És szerintem sem hagyd hogy meggyőzzön valami kamuszöveggel, állj a sarkadra és állj ki magad mellett!! Mert ha megbocsátasz, lehet X ideig jól működne megint minden, de vissza fog élni a jóindulatoddal!

2013. jún. 5. 15:33
 20/27 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok kicsit felvidultam!! Rászarok a szönyegre és szétcsapkodom stranpapuccsal :DDD Köszönöm nektek!!
2013. jún. 5. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!