Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS.! MOST TUDTAMMEG HOGY MEGCSAL A PÁROM! Tanacsokat kérnék azoktól akikkel volt mar ilyen?!
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk eggyütt, eggyütt is lakunk 3 éve és basszus fent van egy társkeresőoldalon gyanakodttam rá ezért ki nyomoztam több lannyal beszélt talalkozokot is beszeltek sexről is és többnek elkérte a számát! Mit csinaljak nagyon ki vagyok! Most éppen dolgozik de mar idegemben küldtem neki egy smst h tudok a dologról! 21 évesek vagyünk és nő vagyok!2013. jún. 5. 14:47
1/27 anonim válasza:
Mit-mit? Költözz el tőle és soha többé ne állj szóba vele.
2/27 anonim válasza:
Pakolj össze neki, mire hazaér. Tedd ki az ajtó elé a cuccát, aztán szevasz!
4/27 anonim válasza:
1. nyugodj meg.
2. örülj neki, hogy kiderült.
3. csomagold össze a cuccát.
4. kezd el újra élvezni az életet!
5/27 anonim válasza:
csak előtte dugd meg még 1x utoljára és verd a hajába :D
6/27 anonim válasza:
Nem a világ vége, fiatal vagy, számtalan lehetőség van még előtted. Gondolom első komolyabb kapcsolat volt, azok meg nem tartanak örökké. Ennyi volt, gondolom amíg volt jó volt, de ennyi, majd lesz jobb.
7/27 anonim válasza:
Megpróbálja majd kimagyarázni. Ne hagyd! Ints neki viszlátot. Mert dumálni azt tudnak, mi meg elhiszünk mindent, mert bármi jobb, mint az igazság. :/
8/27 anonim válasza:
Nem a világ vége, fiatal vagy, számtalan lehetőség van még előtted. Gondolom első komolyabb kapcsolat volt, azok meg nem tartanak örökké. Ennyi volt, gondolom amíg volt jó volt, de ennyi, majd lesz jobb.
9/27 anonim válasza:
ja várj nem olvastam el a kérdést :D ugyh amit irtam nem fog működni :D
10/27 anonim válasza:
Ha megtudnám, hogy megcsal a párom, az utolsó dolog lenne az, hogy ide jöjjek tanácsot kérni.
Egyébként mondd meg neki, hogy fogja meg a kilincset és húzza maga felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!