Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerethet egy olyan lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet egy olyan lányt, akinek kicsik a mellei és az alakja se túl jó?

Figyelt kérdés

Ő sokkal jobb adottságokkal rendelkezik mint én... attól félek, hogy nem fogok így tetszeni neki eléggé, mert kaphatna jobbat is :(

Vékony vagyok, csak nem a legjobb az alakom, szélesebbek a vállaim és így nem ad olyan szép összhatást, mintha homokóra lenne... erre meg pluszban a melleim is kicsik... A-s.

2013. jún. 1. 19:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Engem k.rvára nem a nő mellei érdekelnek. Ami fontos, az az, h azért ne legyen túlságosan buta és sokkal nehezebb sem nálam. Szóval nem árt, ha a magassága arányos a testsúlyával.

30/F

2013. jún. 1. 19:43
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A barátom kérlek szépen egy 24 éves férfi több barátnővel a háta mögött mint ami neked valószínűleg volt vagy lesz. És hogy miért vagyok erre büszke? Mert én vagyok az első aki meg is tudja tartani?

De én ezzel lezártam a témát... sajnálom, hogy ennyire szánalomra méltó vagy, hogy egy olyan dologba szólj bele, amihez egyrészt nincs közöd, másrészt amíg nem ismersz nem mondj se rólam se a barátomról véleményt.

Köszönöm!

És ne haragudj, kedves válaszoló, hogy OFF-olok. :/ Sajnos akadnak ezen az oldalon bunkó sötét parasztok is.

17/L

2013. jún. 1. 19:44
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ó... mert itt az a nagy és okos ember aki focit néz.. gratulálok...

Ha már annyira a tanulás mellé ösztönzöl, jelzem nem kell..

Most nyelvvizsgáztam, érettségiztem angolból és gimiben 4,7 átlagom van.

Ja bocs... ezt neked hiába mondom.. na pá! Jobb is hogy lelépsz.

17/L

2013. jún. 1. 19:49
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
csak tudod kiscsillag a 4,7es átlagodért nem fog neked senki fizetni, angol nyelvvizsgáddal meg már szinte körbe röhögnek, az a kérdés hogy azon kívül mid van nem az hogy az meg van e.
2013. jún. 1. 20:02
 15/18 A kérdező kommentje:
De jó, hogy teledobáltátok a kérdésem felesleges vitázással :)
2013. jún. 1. 20:04
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerethet hát! :D

A vékonyak általában tetszenek a hapsiknak, a kövéreknek van mindig bajuk, mert őket gyakran ledisznózzák a szemét emberek.

Ha nem vagy elégedett az alakoddal, egy kis sport, alakformáló torna segíthet! :D

Egyébként nem a tested miatt szeret beléd, hanem ilyenkor az egész lényed, személyiséged számít :3

17/L

2013. jún. 1. 20:25
 17/18 Pendulum92 ***** válasza:

168 centihez 55 kg nálam még az eléggé vékony kategória. Mondhatni alsó határ.

Na de hogy a témához is szóljak: ha ott is hagy, az nem azért lesz, mert szerinted nem vagy elég vonzó, hanem mert ne nézed magad semmibe, és ennek a hozadékai.

Nekem is volt olyan barátnőm már aki mások szerint nem volt valami nagy szépség, de engem még is megfogott valami benne. Persze lehet csak te írod le magad.

2013. jún. 1. 20:26
 18/18 hyatt ***** válasza:
A fiúk többsége könnyen elfogad ha nem vagy túlsúlyos. Megfelelő ruhákban bármit kihozhatsz magadból ha ez kell hogy jókedved legyen.
2013. jún. 1. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!