Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethet egy olyan lányt, akinek kicsik a mellei és az alakja se túl jó?
Ő sokkal jobb adottságokkal rendelkezik mint én... attól félek, hogy nem fogok így tetszeni neki eléggé, mert kaphatna jobbat is :(
Vékony vagyok, csak nem a legjobb az alakom, szélesebbek a vállaim és így nem ad olyan szép összhatást, mintha homokóra lenne... erre meg pluszban a melleim is kicsik... A-s.
Engem k.rvára nem a nő mellei érdekelnek. Ami fontos, az az, h azért ne legyen túlságosan buta és sokkal nehezebb sem nálam. Szóval nem árt, ha a magassága arányos a testsúlyával.
30/F
A barátom kérlek szépen egy 24 éves férfi több barátnővel a háta mögött mint ami neked valószínűleg volt vagy lesz. És hogy miért vagyok erre büszke? Mert én vagyok az első aki meg is tudja tartani?
De én ezzel lezártam a témát... sajnálom, hogy ennyire szánalomra méltó vagy, hogy egy olyan dologba szólj bele, amihez egyrészt nincs közöd, másrészt amíg nem ismersz nem mondj se rólam se a barátomról véleményt.
Köszönöm!
És ne haragudj, kedves válaszoló, hogy OFF-olok. :/ Sajnos akadnak ezen az oldalon bunkó sötét parasztok is.
17/L
Ó... mert itt az a nagy és okos ember aki focit néz.. gratulálok...
Ha már annyira a tanulás mellé ösztönzöl, jelzem nem kell..
Most nyelvvizsgáztam, érettségiztem angolból és gimiben 4,7 átlagom van.
Ja bocs... ezt neked hiába mondom.. na pá! Jobb is hogy lelépsz.
17/L
Szerethet hát! :D
A vékonyak általában tetszenek a hapsiknak, a kövéreknek van mindig bajuk, mert őket gyakran ledisznózzák a szemét emberek.
Ha nem vagy elégedett az alakoddal, egy kis sport, alakformáló torna segíthet! :D
Egyébként nem a tested miatt szeret beléd, hanem ilyenkor az egész lényed, személyiséged számít :3
17/L
168 centihez 55 kg nálam még az eléggé vékony kategória. Mondhatni alsó határ.
Na de hogy a témához is szóljak: ha ott is hagy, az nem azért lesz, mert szerinted nem vagy elég vonzó, hanem mert ne nézed magad semmibe, és ennek a hozadékai.
Nekem is volt olyan barátnőm már aki mások szerint nem volt valami nagy szépség, de engem még is megfogott valami benne. Persze lehet csak te írod le magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!