Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethet egy olyan lányt, akinek kicsik a mellei és az alakja se túl jó?
Ő sokkal jobb adottságokkal rendelkezik mint én... attól félek, hogy nem fogok így tetszeni neki eléggé, mert kaphatna jobbat is :(
Vékony vagyok, csak nem a legjobb az alakom, szélesebbek a vállaim és így nem ad olyan szép összhatást, mintha homokóra lenne... erre meg pluszban a melleim is kicsik... A-s.
ő mint egész szeret Téged nem az alkatrészeidet külön-külön
ha neki tetszel akkor baromság ilyeneken rágnod magad!!!!!
Rohadt bunkó dögök..
Figyelj, persze, hogy van esélyed. :)
Lehet nem nála, de egy másik ugyanolyan jó pasinál biztos. Sosem kell elkeseredni. Nekem sincs túl jó alakom én 168 cm és 55 kg és szintén nincs nagy mellem valamint szerintem picit nagy a fenekem, de van barátom. Immáron ő a második barátom. Vele már fél éve együtt vagyunk és csak az 5. hónapban volt szex először, szóval nem kell attól sem aggódnod, hogy a szex miatt kellesz majd neki.
Plusz ettől függetlenül biztos nagyon aranyos lehetsz.
Ne aggódj, úgyis találsz valakit. :)
Általában várni nem szabad. Mindig a legváratlanabb pillanatban jelentkezik.
17/L
Kedves István
Nem, nem kattintok vissza a facebookra mert rühellem azt a szaros oldalt, ahol mindenki csak mutogatja magát.
Valamint az a véleményen, hogy mindenkinek joga van válaszolni, úgy ahogyan neked is, de mint látod 0% ér a válaszod.. sajnálom, hogy csak ennyire telik, meg arra hogy fiatal lányokat küldözgess jobb világra.
Ott teszek tanácsokat ahol és akinek csak szeretnék.
Majd még a végén egy olyan senkiházitól mint te engedélyt kérek...
17/L
Bocsi 6-os!
168 cm-el 55 kg?
Szerintem nagyon ideális!
Nem túl vékony,nem kövér!
A pasik meg szeretik,ha van mit fogni! :)
28L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!