Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ő is szerethet engem? VAGY legalábbis többnek tekint, mint barát?
Figyelt kérdés
Sráccal osztálytársak vagyunk.Órákon mindig összemosolygunk,szünetekben oda jön hozzám,vagy én megyek hozzá.Hétvégenként haverokkal egy társaságban vagyunk.Suliban hülyeségből mindig heccel,ha mellettem van,és a haverjai hívják sose akar elmenni,csak akkor ha már a tanár jön be órára.Van amikor hátulról átkarol.Mással nem csinál ilyeneket,csak velem.
Szerintetek is flörtölget velem?Szerintetek próbáljak meg még jobban közelíteni hozzá?
2013. máj. 13. 19:59
1/11 kacsacsoruemlos válasza:
szerintem igen, bejössz neki. minden viccnek a fele igaz:)
4/11 anonim válasza:
sztem is tetszel neki, nyugodtan közelíts hozzá, hajrá
5/11 anonim válasza:
Tetszel neki. Ha átkarol figyelj! :) Olyat nem mindenkivel csinál az ember.
6/11 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy igen. Biztos érezhet komolyabban irántad.
Igen, lehet, hogy flörtöl, habár nem tudom, hogy másokkal hogy viselkedik, főleg lányokkal.
Próbáld meg! Ha viszont neked fontos, mint barát, akkor jól gondold át, hogy megéri-e neked, vagy sem.
7/11 anonim válasza:
Velem is ugyanezt csinálja egy srác. SZerintem tetszel neki :)
9/11 A kérdező kommentje:
Igazából egyre jobban jóba vagyunk,meg minden:) de közben az egyik barátnőmre is hajt...:S Szóval nem tudom mi lesz így..Nagyon nem akarom,hogy összejöjjenek,szóval nem adtam fel,még harcolok érte.:))
2013. jún. 20. 11:12
10/11 anonim válasza:
És a barátnődnek tetszik a fiú? Hogy látod? És melyikőtökkel van szívesebben? Kivel van a legtöbb időt? Veled, vagy a barátnőddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!