Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ő is szerethet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ő is szerethet engem? VAGY legalábbis többnek tekint, mint barát?

Figyelt kérdés

Sráccal osztálytársak vagyunk.Órákon mindig összemosolygunk,szünetekben oda jön hozzám,vagy én megyek hozzá.Hétvégenként haverokkal egy társaságban vagyunk.Suliban hülyeségből mindig heccel,ha mellettem van,és a haverjai hívják sose akar elmenni,csak akkor ha már a tanár jön be órára.Van amikor hátulról átkarol.Mással nem csinál ilyeneket,csak velem.

Szerintetek is flörtölget velem?Szerintetek próbáljak meg még jobban közelíteni hozzá?

2013. máj. 13. 19:59
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Hát élvezi a fiú társaságát,de nem hiszem,hogy lesz valami köztük.A lány a fiú barátjával is flörtölget,és sztem ő jobban is tetszik neki.

Velem több időt tölt,meg úgy látom,hogy velem jobban el van.Sokkal több közös dolgunk meg emlékünk van.Mi mindig viccelődünk egymással.

Ők meg olyan komolyak egymással,meg szinte csak a tanulásról beszélnek..Bár kitudja a srác mit érez.:)

2013. jún. 21. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!