Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mik az opciók? Segítség!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesike92 kérdése:

Mik az opciók? Segítség!

Figyelt kérdés

A probléma egyszerű, de mégis nagyon összetett. A helyzet a következő: 21 éves lány vagyok, 2,5 éve van barátom. Eddig teljesen rendben is vagyunk a sztorival. Néhány hónap múlva kiköltözünk külföldre 1 évre. Ez is oké még. DE! Én közben elkezdtem randizni egy másik fiúval az egyetemről. Év eleje óta nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak (sajnos). Még szeptemberben elhívott randira, de akkor nem vettem a lapot, mert nem gondoltam, hogy "ennyire pofátlan" lenne, hogy elhív egy olyan lányt randizni akinek barátja van. ÉS MÉGIS! (kiderült, hogy akkor még nem tudta, hogy barátom van) Ezek után maradt a jó baráti viszony.

7 hónappal később észbe kapok, hogy ÚRISTEN, hiszen Ő egy nagyszerű srác, miért nem vettem észre eddig? Mondjuk ki: megcsalom a barátomat vele.

Nem szakíthatok még a barátommal, mert kell a külföldi lehetőség, ugyanakkor a dolgok nem működnek olyan jól vele, mint régebben.

Mik az opciók, amelyekkel a kecske is jól lakik de a káposzta is megmarad?

2013. máj. 12. 23:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Miért van manapság ennyi ribi?
2013. máj. 12. 23:49
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

1. A baratod valasztod.

2. A masik fiut valasztod.

3. Egyiker sem, hanem egy harmadikat.

Nincs atfedes a harom kozott, ha meg kepes akarsz lenni tukorbe nezni.

2013. máj. 12. 23:50
 3/15 anonim ***** válasza:
wtf
 4/15 anonim válasza:
ha nincs lelki ismereted és úgy le tagadsz mindent mintha télleng nem lett volna semmi, és bírsz úgy vele lenni h nem az fog a fejedbe járni h mit csináltál.
 5/15 anonim ***** válasza:
attól függ, ki a káposzta.
2013. máj. 12. 23:52
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén miért kérdés az, hogy ribi legyél-e vagy nem? Már réges rég el kellett volna mondanod neki. A legrosszabb fajta, csak az anyagi érdekek miatt vagy valakivel...
2013. máj. 12. 23:53
 7/15 anonim ***** válasza:
Képes vagy kihasználni ezért a barátodat? Csak gratulálni tudok.
 8/15 anonim ***** válasza:
67%

egy opció van csak amivel mindenki jól jár:

írd a homlokodra hogy ribanc vagyok megcsaltalak, menj el a barátodhoz és lődd fejbe magad. :)

9/15 A kérdező kommentje:

Oké, igaz. Mindenki "ribanc" külső szemmel, aki megcsalja a barátját... de mindenkinél más a ribanc definíciója, szerintem. Szóval, szerintem ne ezen a szálon haladjunk.

Másik opció: hogyan táncoljak vissza a sráctól, hogy mindennek ellenére jóban maradjunk?

2013. máj. 13. 00:00
 10/15 anonim ***** válasza:

Érdekből maradnál a barátoddal, mert kell a lehetőség...

De közben megcsalod. Szerintem is ribanc vagy, kár ezt szépíteni, hogy kinek mi a ribanc.

Aki pénzért nyújt szexuális szolgáltatást, az k.rva, aki ilyet csinál, az meg r.banc.

2013. máj. 13. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!