Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az opciók? Segítség!
A probléma egyszerű, de mégis nagyon összetett. A helyzet a következő: 21 éves lány vagyok, 2,5 éve van barátom. Eddig teljesen rendben is vagyunk a sztorival. Néhány hónap múlva kiköltözünk külföldre 1 évre. Ez is oké még. DE! Én közben elkezdtem randizni egy másik fiúval az egyetemről. Év eleje óta nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak (sajnos). Még szeptemberben elhívott randira, de akkor nem vettem a lapot, mert nem gondoltam, hogy "ennyire pofátlan" lenne, hogy elhív egy olyan lányt randizni akinek barátja van. ÉS MÉGIS! (kiderült, hogy akkor még nem tudta, hogy barátom van) Ezek után maradt a jó baráti viszony.
7 hónappal később észbe kapok, hogy ÚRISTEN, hiszen Ő egy nagyszerű srác, miért nem vettem észre eddig? Mondjuk ki: megcsalom a barátomat vele.
Nem szakíthatok még a barátommal, mert kell a külföldi lehetőség, ugyanakkor a dolgok nem működnek olyan jól vele, mint régebben.
Mik az opciók, amelyekkel a kecske is jól lakik de a káposzta is megmarad?
1. A baratod valasztod.
2. A masik fiut valasztod.
3. Egyiker sem, hanem egy harmadikat.
Nincs atfedes a harom kozott, ha meg kepes akarsz lenni tukorbe nezni.
egy opció van csak amivel mindenki jól jár:
írd a homlokodra hogy ribanc vagyok megcsaltalak, menj el a barátodhoz és lődd fejbe magad. :)
Oké, igaz. Mindenki "ribanc" külső szemmel, aki megcsalja a barátját... de mindenkinél más a ribanc definíciója, szerintem. Szóval, szerintem ne ezen a szálon haladjunk.
Másik opció: hogyan táncoljak vissza a sráctól, hogy mindennek ellenére jóban maradjunk?
Érdekből maradnál a barátoddal, mert kell a lehetőség...
De közben megcsalod. Szerintem is ribanc vagy, kár ezt szépíteni, hogy kinek mi a ribanc.
Aki pénzért nyújt szexuális szolgáltatást, az k.rva, aki ilyet csinál, az meg r.banc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!