Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mik az opciók? Segítség!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesike92 kérdése:

Mik az opciók? Segítség!

Figyelt kérdés

A probléma egyszerű, de mégis nagyon összetett. A helyzet a következő: 21 éves lány vagyok, 2,5 éve van barátom. Eddig teljesen rendben is vagyunk a sztorival. Néhány hónap múlva kiköltözünk külföldre 1 évre. Ez is oké még. DE! Én közben elkezdtem randizni egy másik fiúval az egyetemről. Év eleje óta nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak (sajnos). Még szeptemberben elhívott randira, de akkor nem vettem a lapot, mert nem gondoltam, hogy "ennyire pofátlan" lenne, hogy elhív egy olyan lányt randizni akinek barátja van. ÉS MÉGIS! (kiderült, hogy akkor még nem tudta, hogy barátom van) Ezek után maradt a jó baráti viszony.

7 hónappal később észbe kapok, hogy ÚRISTEN, hiszen Ő egy nagyszerű srác, miért nem vettem észre eddig? Mondjuk ki: megcsalom a barátomat vele.

Nem szakíthatok még a barátommal, mert kell a külföldi lehetőség, ugyanakkor a dolgok nem működnek olyan jól vele, mint régebben.

Mik az opciók, amelyekkel a kecske is jól lakik de a káposzta is megmarad?

2013. máj. 12. 23:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

NEM véleményt, segítséget vagyis válaszokat vártam! Kérlek, maradjunk meg ennél. Azt szerettem volna megtudni, hogy mások hogyan cselekednének egy ilyen helyzetben.

A minősítést majd másra bízom. Köszönöm.

2013. máj. 13. 00:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kerülnék ilyen helyzetbe. :-D
2013. máj. 13. 00:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Oké, de tény én sem kerülnék ilyen helyzetben.

Most opciónak egy ilyen:

Fogod magad, megmutatod ezt a kérdést a barátodnak is meg a másik gyereknek is. Így mindenki tisztán lát mindent és meglátod mi történik.

Ha nem ezt teszed hazugságban élsz.

Persze jogod van hozzá.

2013. máj. 13. 00:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy számodra az lenne a káposzta is megmarad és a kecske is jól lakott opció, hogy a jelenlegi pasid kivisz külföldre, te pedig viszed a mostanit.

Tudom, hogy van olyan szituáció, amikor érzelmeket és anyagiakat is meg kell fontolni, voltam és vagyok is ilyenben. De nálad nem arról van szó, hogy hogyan lesz tető a fejed felett, ha szakítasz, hanem arról van szó, hogy szeretnél mással lenni és közben elvárod, hogy a lehető legjobb külföldi lehetőséget is megkapd.

Sajnálom, az élet kegyetlen. Bár nem túlságosan, ha azt vesszük, legrosszabb esetben felteszed a gépre az összetört szívű exedet és te elhancúrozol a csodás új pasival addig, amíg egy újabb balek el nem visz magával egy másik külföldi útra.

Nem szeretek ítélkezni, mert nem érzem magamat felhatalmazva erre, főleg így on-line, néhány sor alapján. De azért gondold végig, miért kaptál rögtön egy nagy adag k*rva és r*banc jelzőt! Talán nem véletlen, talán olyan dolgot csinálsz, ami nyomán nem <optimális> megoldásokat kéne keresned, hanem kitalálni, hogy hogyan tudsz őszintén és igaz emberként élni és nem egy hazug, anyagias k*rvaként.

2013. máj. 13. 01:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Hogyan tudsz visszatáncolni? Úgy, ha őszinte vagy és elmondod neki, hogy nem akarod tovább folytatni. De csak azért maradnál a másikkal, hogy elmenjetek egy évre? Az sem valami gerinces megoldás, de te tudod.
2013. máj. 13. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!