Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megijedt attól hogy belém szerethet? Vagy ez most mi?
Figyelt kérdés
A legjobb fiú barátomról van szó. Volt egy időszak nem is olyan rég, amikor nagyon sokat veszekedtünk és folyton bunkó volt. Nem rég elmondta hogy azért volt ilyen velem mert tetszettem neki és nem akarta hogy erősödjön az érzése. De attól még ezt miért csinálta? Mármint..Nem értem ezt a gondolkodását. Szerintetek?:O Én már régóta szeretem amióta ismerem..Neki régebben is tetszettem aztán nem és most meg egy ideig megint szeretett..állítólag:S2013. ápr. 16. 07:29
1/5 anonim válasza:
Vagy azért volt ilyen mert nem akarta elrontani a barátságotokat, vagy mert nem tudja te mit érzel iránta és fél hogy mi van ha ez a dolog egyoldalú. Tud róla hogy te szereted?
2/5 anonim válasza:
Kisfiús viselkedés,mint a kiscsoportban.Annak húzigálom a haját,azt kergetem,azt idegesítem,aki a legjobban tetszik.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tud róla hogy én szeretem. :)
2013. ápr. 16. 13:32
4/5 aranyoskám válasza:
Akkor esetleg le kéne ülni vele megbeszélni ezt az egészet, mert itt tuti, hogy az van, amit már írtak is előttem. A srác önbizalomhiányos, el nem tudja képzelni, hogy te miért állnál le vele a barátságnál komolyabb kapcsolatra, így inkább elfojtja magában az egészet. Az meg, hogy van amikor bejössz neki van amikor nem, egyszerű dolog. Ha jobb passzban van, sikerül magával is elfeledtetnie ezt az egész mizériát, ha bal lábbal kelt akkor meg nem. Mondd meg neki, hogy nem egyirányú a dolog és meg van oldva, vagy megdumáljátok, hogy barátok maradtok, vagy összejöttök, ennyi a nagy vaszisztdasz, vagy mi.
5/5 kolosszus22 válasza:
Kisanyám, egyetlen dolgot kell csak tenned a boldogsághoz. Mondd meg neki, hogy te is szereted már régóta. Ennyi!
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!