Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethet attól, hogy nem mutatja ki?
Azt mondja, ő nem tud úgy szeretni, mint mások. Szüksége van egyedüllétre, kevesebbet igényli a közelséget, kevésbé figyelmes, nem lep meg virággal, nem igényli hogy sokat legyünk kettesben, ha ráér is inkább egyedül szeret lenni az esetek 80%-ában, mint velem...de azt mondja szeret és fogadjam el őt így vagy legyen vége, mert ő nem tud megváltozni, engem pedig nem tud boldoggá tenni. Ha ennyire nem igyekszik, akkor nem is szeret, ugye?
Egy ilyen férfinál honnan tudjam, hogy tényleg szerelmes e belém vagy csak mondja? Mikor iszik, akkor nagyon kimutatja, akkor érzem. De akkor most mi a valóság?
Nehéz helyzetben vagy. Nem irigyellek.
Vannak ilyen típusú emberkék, akik szeretik a magányt, szükségük van rá, hogy olykor egyedül legyenek.
Az, hogy ilyen nem zárja ki azt, hogy tényleg szeret. Viszont talán ha tudnád, hogy miért ilyen, mi az oka annak, hogy egyedül akar lenni, és mit csinál akkor, ha épp nélküled van, ez közelebb hozna a válaszhoz. De ez csak az én véleményem :)
Sajnos volt ilyen tapasztalatom hasonló személyiségü férfi mellett. Szakitás lett a vége, bár akkor nagyon nehéz volt belátnom,hogy jobb lesz nekem nélküle. De jobb lett, azóta megismertem valakit és boldog vagyok.
Sajnos az kevés,hogy csak te akarod,hogy boldogok legyetek, és te mindent megteszel. Ha szeret is a maga módján, ez nem biztos,hogy neked elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!