Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerethet attól, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet attól, hogy nem mutatja ki?

Figyelt kérdés

Azt mondja, ő nem tud úgy szeretni, mint mások. Szüksége van egyedüllétre, kevesebbet igényli a közelséget, kevésbé figyelmes, nem lep meg virággal, nem igényli hogy sokat legyünk kettesben, ha ráér is inkább egyedül szeret lenni az esetek 80%-ában, mint velem...de azt mondja szeret és fogadjam el őt így vagy legyen vége, mert ő nem tud megváltozni, engem pedig nem tud boldoggá tenni. Ha ennyire nem igyekszik, akkor nem is szeret, ugye?

Egy ilyen férfinál honnan tudjam, hogy tényleg szerelmes e belém vagy csak mondja? Mikor iszik, akkor nagyon kimutatja, akkor érzem. De akkor most mi a valóság?

2013. márc. 11. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Nehéz helyzetben vagy. Nem irigyellek.

Vannak ilyen típusú emberkék, akik szeretik a magányt, szükségük van rá, hogy olykor egyedül legyenek.

Az, hogy ilyen nem zárja ki azt, hogy tényleg szeret. Viszont talán ha tudnád, hogy miért ilyen, mi az oka annak, hogy egyedül akar lenni, és mit csinál akkor, ha épp nélküled van, ez közelebb hozna a válaszhoz. De ez csak az én véleményem :)

2013. márc. 11. 10:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért ilyen, mert utálja a munkáját és mert az évek során lemorzsolódtak a barátai, akik csak akkor törődnek vele, ha ő keresi őket. Vissza akar menni külföldre (2 évig dolgozott kint), mert ott vannak barátai, de korábban azt mondta, ott sem volt jobb. Szörnyen változékony és hangulatember. Ha egyedül van, akkor csak múlatja az időt, netezik, alszik, semmi különös. Türelmes vagyok, de nem tudom, hogy kezeljem, hogyan viselkedjek vele.
2013. márc. 11. 10:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Szeretni lehet, hogy szeret, de ettől még nem biztos, hogy ő a te embered. El tudod így fogadni?
2013. márc. 11. 10:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben,(hogy nem egy nagy trauma érte), a helyedben szerveznék néha közös programokat, olykor valami extravagáns őrültséget, valami nem hétköznapit. Próbálnám a vidám oldalamat mutatni.. Megpróbálnám kirángatni a letargiából.. Ha ettől sem változna meg.. vagy húzná a száját, nem szeretne csatlakozni, akkor elfelejteném.. Szomorú lennék, de ... gondolkodj reálisan.. ilyen "mumus" mellett sosem leszel boldog, egy idő után téged is csak lehúz majd..
2013. márc. 11. 11:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem is értem miért van egy olyan embernek barátnője,aki inkább szeret egyedül lenni.És még képes azt mondani,hogy vagy fogadd el így őt, vagy vége.Nekem ebből az jön le,hogy nem igazán szeret úgy,ahogyan kellene,különben nem mondana ilyet.Számomra ez felfoghatatlan.Az ember alapban társas lény!!!
2013. márc. 11. 11:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnos volt ilyen tapasztalatom hasonló személyiségü férfi mellett. Szakitás lett a vége, bár akkor nagyon nehéz volt belátnom,hogy jobb lesz nekem nélküle. De jobb lett, azóta megismertem valakit és boldog vagyok.

Sajnos az kevés,hogy csak te akarod,hogy boldogok legyetek, és te mindent megteszel. Ha szeret is a maga módján, ez nem biztos,hogy neked elég...

2013. márc. 11. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!