Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi bánat, az első barát. Mit tegyek?
Szerintem semmit nem tudsz tenni. Ezt meg szokták élni az emberek, igen, igen, nagyon fáj.... Sosem felejted el igazán, de lassan enyhül és már ritkábban gondolsz rá. Lehet végül semleges állapotba jutsz. Fiatal vagy még.
Nem is kell ismerkedni még, nem érdemes összejönni mással. Majd ha kiheverted ki az előzőt, vagy ha jön valaki aki megfog, úgy is inkább rá fogsz koncentrálni... De nem törvényszerű, hogy mindig épp jön valaki :) Van ilyen, ilyenkor másra kell koncentrálni. Inkább a barátokkal való programokat erőltesd, és foglald el magad azzal, amit szeretsz... Meg gondolom takarítani, főzni, mosni mindig lehet otthon ;) :D
marhaság, úgy elfelejted mint a f.ene
lehet hogy 1-2 évig is siránkozol, de jön egy sokkal jobb, szebb, okosabb blabla akinek te kellesz és huss, elrepül a nagy érzés
én 4 évig rinyáltam az 1. után, aztán egy jó pasi 2 nap alatt elfeledtette velem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!