Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már valakivel ez? :- (
Figyelt kérdés
Annyira beleszerettetek egy lányba/fiúba gyerekkorotokban, hogy később mással nem voltatok boldogok még a házassági időkben sem? Csaj azzal a lánnyal lettél volna igazán boldog, szerelmes stb... Fel keresnéd ezt a lányt/fiút aki ekkora hatással volt/van rátok? Pl.: ha 15 éves korodban volt ez az egész, és most vagy 21-22 éves. Meg keresnéd ezt az embert a boldogabb jövő érdekében? Elhagynád a jelenlegi párod?2013. máj. 31. 02:58
1/18 A kérdező kommentje:
Csak azzal*
2013. máj. 31. 02:59
2/18 anonim válasza:
Én így voltam egy ideig, de sikerült elfelejtenem őt, persze nem 100%-osan :). Rátaláltam egy olyan lányra akit még nála is jobban szeretek, szóval van remény, ne aggódj! Amúgy én is sokat gondolkoztam anno, hogy megkeresem őt, de lebeszéltek róla, mondván hogy ki tudja mennyit változott, és lehet csak csalódnék.
3/18 anonim válasza:
Tekints vissza milyen voltál 15 éves korodban. Igaz csak 6-7 év telt el azóta, feltételezem változtál. Ahogy az általad említett személy is. Ha nem érzed magad jól a jelenlegi kapcsolatodban, egy próbát megér a régi szerelem. De nem tudhatod miben, mennyiben változott az adott személy
4/18 anonim válasza:
Ahozz nagyon nagyon nagy mindent elsöprö (még a vacsi maradékot is) szerelemnek kell lennie ahhoz hogy csak azért szakitsak a jelenlegi nömmel azért hogy visszamenjek a nagy szerelmemhez. Nagyon kicsi erre az esély de van benne ráció.
Velem semély szeirnt még nem fordult elö ilyen, és szeritnem nem is fog.
5/18 A kérdező kommentje:
Egész nap csak rá tudok gondolni, és rettentően el vagyok keseredve, hogy nem lehetek vele. Hogy nem tudja, mikor mit csinálok, hogy talán már nem is gondol rám. Vele szeretnék lenni, csak vele. Ilyen érzések kavarognak bennem.
2013. máj. 31. 03:05
6/18 anonim válasza:
Ha ennyire hiányzik akkor megpróbálhatod megkeresni őt, és elmondani neki mit érzel, de készülj fel rá, hogy egyáltalán nem fogja érdekelni, és finoman elküld a francba.
7/18 anonim válasza:
mond meg neki... vesztenivalod ugysincs. :)
8/18 anonim válasza:
Hát öreg, ilyen a szerelem. De még remélem sokszor leszel szerelmes.
9/18 A kérdező kommentje:
Olyan szépeket beszélgettünk. Akkor éreztem azt, hogy neki tényleg fontos vagyok. Ezt sokszor éreztette velem. És még most is csak rá tudok gondolni, szóval ez a barátságból szerelem dolog eléggé nagy hatással van rám. Szomorú vagyok nélküle.
2013. máj. 31. 03:11
10/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy mást is annyira tudnék szeretni, mint őt. Ez egy nagyon jó barátságból alakult ki. Ő mindig éreztette velem, hogy fontos vagyok neki. Annyira a szívemhez nőtt mint még más soha. Szomorúan telnek a napjaim nélküle.
2013. máj. 31. 03:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!