Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult ez már valakivel?
Nem hinném,hogy pár mondatom alapján meg tudnád állapítani,milyenek az értelmi képességeim.Én mindössze megállapítottam,hogy nyilván ha benne lennél az adott helyzetben,nem lennél ennyire közömbös,és nem reagálnál érzéketlenül,ha csak nem vagy az.
Egyébként olvasd át még egyszer,amit írtam!Nem azt írtam,hogy ne szakíts valakivel,mert az fenyegetőzik,hanem azt,hogy nyilvánvalóan minden normális embert megviselne,ha ez valóban megtörténne,és sajnálná,akkor is,ha neki ehhez semmi köze nem volt.Én is többek között.Ha tényleg megtörténne.
Nekem még csak fenyegetőzött egyszer egy volt barátom,de nem vettem komolyan,mert tudtam,hogy félti az életét.Ugyanakkor a tényleges halála miatt akkor is lelkiismeret furdalásom lett volna valószínűleg,ha tudtam volna,hogy Ő döntött így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!