Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már valakivel ez? :- (
Figyelt kérdés
Annyira beleszerettetek egy lányba/fiúba gyerekkorotokban, hogy később mással nem voltatok boldogok még a házassági időkben sem? Csaj azzal a lánnyal lettél volna igazán boldog, szerelmes stb... Fel keresnéd ezt a lányt/fiút aki ekkora hatással volt/van rátok? Pl.: ha 15 éves korodban volt ez az egész, és most vagy 21-22 éves. Meg keresnéd ezt az embert a boldogabb jövő érdekében? Elhagynád a jelenlegi párod?2013. máj. 31. 02:58
11/18 A kérdező kommentje:
Hupsz azt hittem, hogy az előző kommentem nem küldte el, ezért le irtam még egyszer XD
2013. máj. 31. 03:14
12/18 anonim válasza:
Holnap első dolgod legyen, hogy hívd fel, hogy találkozzatok :). Ha szemtől szembe, még érzed azt a szikrát harcolj meg érte.
13/18 A kérdező kommentje:
120 km van köztünk, és sajnos eddig még nem tudtam eljutni hozzá...
2013. máj. 31. 03:30
14/18 anonim válasza:
AMugy te lány vagy? Ezt jól érzem? :)
15/18 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok...
2013. máj. 31. 03:46
16/18 anonim válasza:
Én több mint 15 év után kerestem meg egy régi nagy szerelmem. azóta külön országban is éltünk. Azóta nem láttam, és nem hallottam róla.
Neten találtam rá. Kár volt, nagy csalódás ért, bár ő nagyon is örül nekem. De egy lepukkant, megkeseredett, gyenge pasi lett, aki 10 évvel többnek néz ki mint én, holott egyidősek vagyunk. Jobb lett volna ha nem keresem, és úgy emlékszem rá, amilyen volt anno. Ez így a teljes kiábrándulás.
18/18 anonim válasza:
Hát akkor HAJRÁ.Ne hagyd veszni a nagy szerelmet csak azért, mert kétségeid vannak. Beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!