Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy ilyen dologért már ajánlat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen dologért már ajánlatos szakítani?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok. Tegnap a 17 éves barátnőm nagyon durva dolgot mondott. Azt mondta, nem fogunk találkozni amíg le nem érettségizik. Eddig sem találkoztunk valami sűrűn de most még annyit sem fogunk. Eddig mindig azt mondta, majd nyáron együtt leszünk, most elmondta, hogy lehet mégsem úgy lesz az, mert akkor meg nyelvsuliba kell mennie és arra kell tanulnia, meg az ő családja olyan, hogy egész nyáron alig vannak itthon pár napot, mert elutaznak ide-oda. Mikor viszont megemlítettem neki, hogy én is szeretnék nyelvsuliba menni, erre azt mondta: "Miből? Nincs 100.000 forintod, hogy kifizesd a szüleid meg úgysem fogják, mert nem támogattak soha semmiben!" Csak hogy ez nem így van, mert szüleim a legjobb, legszeretőbb szülők. Igaz anyagilag tényleg keveset nyújtanak, de legalább szeretnek és számíthatok rájuk mindig, akármit megbeszélhetek velük. Engem nagyon bánt, hogy ilyet mondott. Már sok mindent elnéztem neki.

2013. máj. 29. 18:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Már értem miért mondta. "Eddig veled voltam a legtovább együtt és ezen anya is csodálkozik!" Pedig állítólag ő szakított mindenkivel és senki nem dobta még. :D
2013. máj. 29. 18:17
 12/20 anonim ***** válasza:
5. ritka értelmesen megfogalmazta a lényeget. Nem ismételném, olvasd el újra. :)
2013. máj. 29. 18:21
 13/20 anonim ***** válasza:

Egy 17 évesnél nincs súlya annak, hogy még nem dobták, hiszen még igaz kapcsolata sem volt.

Lehet, hogy a szülei szövegét tolmácsolja, de ez akkor sem OK, mert ez esetben nem őszinte veled.

Én csak annyit mondanék, hogy a számomat ismered. Ha találkozni szeretnél, akkor hívj. És azonnal elkezdenék keresni más lányt.

2013. máj. 29. 18:23
 14/20 A kérdező kommentje:
Igen, amúgy én is hülye voltam. Már az elején kellett volna, mert már akkor volt egy kis gond.
2013. máj. 29. 18:26
 15/20 A kérdező kommentje:
És ha csak mérgében mondta?
2013. máj. 29. 18:36
 16/20 anonim ***** válasza:
Ilyet akkor sem mondunk...
2013. máj. 29. 18:59
 17/20 anonim ***** válasza:
pontosan iylet akkor sem mondunk. Ez a lány nem szeret. Vedd már észre hogy nem kellesz neki. ha kellenél találkoznátok. Ennek igy semmi értelme. Neked sem jó minek szenvedsz vele?
2013. máj. 29. 19:02
 18/20 anonim válasza:
Hagyd ott!Mellesleg ha nem tanulsz s 4-es vagy az nagyon jó!próbáld ki hogy tanulsz egy kicsit!
2013. máj. 30. 08:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha elnézed neki, mert mérgében mondta, akkor azzal jogot adsz neki a hisztire és a zsarolásra.
2013. máj. 30. 12:32
 20/20 Máté1999 ***** válasza:
Őszintén? Én abban a pillanatban hogy ezt kimondta, rácsaptam volna a telefont, és nem vettem volna fel, feltéve hogy hív egyáltalán. Senki sem szólhat egyetlen egy rossz szót sem a csládomra, rajtam kívül, és én sem szoktam őket különösebben pofázni, úgyhogy lehet foglalkozni a saját családi problémáival. Mellesleg a leírtakból, csodálom hogy ilyen kitartó voltál, de te vagy a férfi, vedd a kezedbe a dolgokat!
2013. máj. 30. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!