Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy ilyen dologért már ajánlat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen dologért már ajánlatos szakítani?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok. Tegnap a 17 éves barátnőm nagyon durva dolgot mondott. Azt mondta, nem fogunk találkozni amíg le nem érettségizik. Eddig sem találkoztunk valami sűrűn de most még annyit sem fogunk. Eddig mindig azt mondta, majd nyáron együtt leszünk, most elmondta, hogy lehet mégsem úgy lesz az, mert akkor meg nyelvsuliba kell mennie és arra kell tanulnia, meg az ő családja olyan, hogy egész nyáron alig vannak itthon pár napot, mert elutaznak ide-oda. Mikor viszont megemlítettem neki, hogy én is szeretnék nyelvsuliba menni, erre azt mondta: "Miből? Nincs 100.000 forintod, hogy kifizesd a szüleid meg úgysem fogják, mert nem támogattak soha semmiben!" Csak hogy ez nem így van, mert szüleim a legjobb, legszeretőbb szülők. Igaz anyagilag tényleg keveset nyújtanak, de legalább szeretnek és számíthatok rájuk mindig, akármit megbeszélhetek velük. Engem nagyon bánt, hogy ilyet mondott. Már sok mindent elnéztem neki.

2013. máj. 29. 18:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ha a szüleimet fikázza ennyire szájba is vertem volna már nem azért.
2013. máj. 29. 18:10
 2/20 anonim ***** válasza:
dobd ki a p*csába azt a r*bancot ;)
 3/20 A kérdező kommentje:
Telefonon keresztül nehéz lett volna.
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy dolgot jegyezz meg és az élet is ezt fogja igazolni: Fogd meg a f*szod, ha érzed, hogy ott van, akkor ettől kezdve soha ne nézz el sok mindent egy nőnek. Nézz el néhány dolgot, de ne sokat!

Férfi vagy, szedd össze magad!

A leírtakból úgy tűnik, különösebben nem ragaszkodik hozzád, vagyis nincs értelme vele lenned.

2013. máj. 29. 18:11
 5/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátnőd egy picit érzéketlen, és a leírás alapján egy sznob. A pénz nem minden, persze baromi jó, akinek van, de ez még nem helyettesíti az emberi értékeket. Elég csúnya dolog volt tőle, hogy ilyet mondott, viszont ez őt minősíti. Mivel ez láthatóan téged is zavar, kétlem, hogy egy értékrendetek vagy világnézetetek lenne, ami valószínűleg előbb utóbb úgyis szakításhoz fog vezetni. Találsz nála értékesebb lányt is szerintem. 20l
2013. máj. 29. 18:12
 6/20 A kérdező kommentje:
Tényleg egy csomó minden más. Anyukája állandóan tanulásra készteti, van, hogy suliból haza érve estig tanul. Én meg nem vagyok az a tanulós fajta, szinte semmit nem tanulok itthon, mégis 4es vagyok.
2013. máj. 29. 18:13
 7/20 anonim ***** válasza:
Arany kapcsolat ám a tiétek. Irigyellek is benneteket.
2013. máj. 29. 18:13
 8/20 A kérdező kommentje:
Pedig én baromira szerettem és ezt ő is tudta. :) Most is szeretem, de ez már sok.
2013. máj. 29. 18:16
 9/20 anonim ***** válasza:
ez a lánycsak arra tart téged hogy azt mondhass avan barátja. Ez nem kapcsolat ezt te is látod, érezd. Zárd le és keress olyat aki szeret és társad lesz. 29/N
2013. máj. 29. 18:16
 10/20 anonim válasza:
Szerintem itt a vége,fuss el véle...
2013. máj. 29. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!