Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az összevissza kombinálása a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az összevissza kombinálása a dolgoknak tényleg női tulajdonság? Emiatt szakítani?

Figyelt kérdés
A barátom nagyon elhanyagolt és kiderült hogy hazudott arról hogy miért is. Nem csaj volt a dologban, de én azt hittem és meggyanúsítottam. Erre odavágja nekem hogy "Előjött a tipikus női oldalad, hogy összevissza kombinálod a dolgokat és bebeszélsz olyat ami nincs is. Tudod mennyit szívtam az exeimmel emiatt, és nekem erre nincs megint szükségem". Most ez mi? Emiatt szakítani? Ez tényleg tipikus dolog?
2013. máj. 28. 08:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tipikus, csak a retardált nőkre jellemző.
2013. máj. 28. 08:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam retardáltnak, csak nem értem miért nem volt képes elmondani hogy miért hanyagolt el. Meg miért volt fontosabb neki a foci meg a haverok. Egy héten egyszer jó ha szakított rám időt, akkor is csak szexeltünk és ennyi. És most meg kidob engem. De így jobban belegondolva lehet másik csaj van a dologban mert elég nagy csajozó típus volt mindig.
2013. máj. 28. 08:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki,hogy egy ilyen önző egoista pasitól megszabadultál. Keress olyat,aki őszinte veled és szeret.
2013. máj. 28. 08:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak olyan furcsa mert amúgy egy jófiú benyomását keltette már a kapcsolatunk elején is. Én ismertem őt valamennyire mert egy baráti társaságban voltunk. Tudtam róla hogy úgy váltogatta a nőjeit mint más a ruháját, pedig nem az a tipikus jóképű, hanem inkább az udvarolgatós nagydumás, humoros közvetlen pasi. És engem is ezzel fogott meg. Mondom biztos hazugság amiket hallottam róla. És tényleg egy álompasi volt eleinte. Csak szép lassan elkezdett a lelkesedése elmúlni és elhanyagolt. 4 hónapig voltunk együtt, igaz csak 2 hónap után volt szex. Lehet ahogy kipróbált ki is ábrándult.
2013. máj. 28. 09:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Jaj nem kell ezt is kombinálni, nem veszed észre, lesz@rt, hanyagolt, csak szexeltetek, most meg kidob? Hahó, nem érdekled. pá
2013. máj. 28. 09:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne sértődj meg,de ezek szerint szexre sem kellettél neki.Ha annyira jó lett volna,akkor nem dob ki.Nincs is szükséged egy ilyen fazonra.
2013. máj. 28. 09:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Kifogás. Persze, hogy kombinálsz, ha nem őszinte veled és látod, hogy nem az. Na meg elhanyagol. Egyébként én ezt nem is kombinálásnak nevezném, mert az első reakció, hogyha elhanyagol, nem foglalkozik vele, nincs rá épkézláb magyarázata, hogy miért és nem is nagyon akar változtatni ezen, akkor arra gondolunk, hogy lehet egy másik nő van a dologban.

Ha ezzel a mondattal szakított veled, akkor az csak kifogás, és amúgyis szakítani akart már.

2013. máj. 28. 09:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ő az a tipus, aki hódítani szeret. Elszédít a nagy dumájával, küzd érted akar téged. Melyik nőnek nem esik ez jól?

De amint sikerült, rájön, hogy nem ilyen lovat akart. Ő nem a nőbe szeret, hanem egy eszményképbe, és élvezetet okoz neki a hódítás pozitív visszacsatolása.

Ennyi.

2013. máj. 28. 12:40
 9/9 anonim ***** válasza:

azért egy ilyen esetből nem kéne kidobni rögtön. már ha szeretne!

amúgy a kombinálást az egyik expasim csinálta piszok nagy élvezettel! Ha később értem haza, és nem mentem időre msnre, mert a barátnőimmel lógtunk suli után, bár biztos pasival voltam és megcsaltam.

Addig mondogatta, amíg tényleg besikerült egy csók egy másik pasival. Rossz kedvem volt az alaptalan féltékenysége miatt. Összefutottam exxel, és megcsókolt. Nekem meg felemelő érzés volt végre egyszer nem balhézni. Persze megbántam, és bevallottam.Ez a dolog 2 hónap után történt. Együtt maradtunk még 8 hónapig. Egy ideig tartotta magát a nem féltékenykedik és megbízik bennem dologhoz. Aztán újra kezdődött és még rosszabb lett.

A kapcsolat csúcspontja volt, amikor volt egy egyéjszakás kalandja. Összefeküdt egy idegen csajjal, aztán mikor szakítottam Megpofozott. Ő is kapott egyet, erre ledöbbent és bocsánatért könyörgött, de nem érdekelt. Végleg otthagytam.

Azóta már férjhez mentem, és ő is volt féltékeny de 3 év alatt csak 1szer, szóval ég és föld a két kapcsolat hála égnek:)

szerintem bizonyíték nélkül ne vádaskodj! Amúgy meg jobb pasit is találhatnál! Nem hinném hogy szeretne, bocsi.

27/N

2013. máj. 28. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!