Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kenyeres Bálint kérdése:
A szüleim nem akarnak engedélyezni egy kapcsolatomat pedig nagyon szeretem a barátnőm mit csináljak?
Figyelt kérdés
azt mondták hogy szerintük ez a kapcsolat tul korai meg hogy a tesomnak sem volt ilyen korán kapcsolata ( 12 éves vok)2013. máj. 29. 12:34
11/18 A kérdező kommentje:
ja am nemáááá a suliban nem vagyunk együtt mert más suliba jár
2013. máj. 29. 12:58
12/18 anonim válasza:
Floridába?:D Én elszöknék otthonról a csajjal egy floridai útért kérdés nélkül :D
13/18 A kérdező kommentje:
XD akk nagybácsi haza küld
2013. máj. 29. 13:27
14/18 anonim válasza:
beszélj velük,én is aludtam 12 évesen csajjal sátorban de nem történt semmi pedig csak ketten voltunk..azt mondtam otthon átmegyek haveromhoz aludni igazából ugy is volt de közben találkoztunk a csajjal és mentünk oda de haverom rosszul lett hazament és így lettünk ketten.. xdd
15/f
15/18 anonim válasza:
12 éves vagy..kis pisis.. Van aki 16 és még sosem volt barátnője..Én sem engedném..Nem is tudod milyen egy érett kapcsolat..
16/18 A kérdező kommentje:
:DDDDD kösz
2013. jún. 23. 21:39
17/18 A kérdező kommentje:
ha csak ilyet tudsz irni akk takarodj
2013. jún. 23. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!