Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A fű tönkreteszi a kapcsolatomat! (21N)
itt bizony nem a fűvel van a gond, hanem a fejjel.
lehet nem h.lyeségből tépi a száját az a sok "h.lye" felnőtt aki mondogatja hogy nem kéne drogozni...
így jártál, én nem sajnállak
Kérdezd meg magadtól, miért nem akarsz a fűről lemondani. Vagyis mi az, amit a fű helyettesít. Ha meg lesz a válasz, le tudod majd tenni.
Persze, csak ha le akarod, mert ha nem akarod, akkor hiábavaló a kérdés :)
na,ebből pont nem kérek. nem ítélkezést kértem,hanem tanácsot,sajnálatból se kértem,ha jól rémlik.
felesleges azért idejönni,hogy használhatatlan dolgot írjon valaki
Nem kérsz ítélkezést, de mégis mit vársz, ha elcseszed az életed? De ha az jobb, hogy szépen nem szól senki semmit, csak hagyja, hogy megtedd, akkor ne kérdezz...
A kapcsolatod lesz a legkisebb probléma a későbbiekben. A gond az, hogy gyenge vagy, még ahhoz is, hogy elismerd magadnak a valóságot. Amíg erre se vagy képes, változtatni se fogsz tudni semmin.
keresd fel Csernus doktort amíg nem leszel ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!