Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A fű tönkreteszi a kapcsolatomat! (21N)
simán függő vagy,
amúgy egy igazi függő az aki ezt nem ismeri be, teljesen mindegy miről van szó ( pia, drog, cigi, játék, gép stb)
szóval a válasz tedd le, de ezt már nem tudod megtenni egyedül, csak segítséggel, mert elvonási tűneteid vannak N
marha nagy függő vagy, én is fogok szívni párszor, de csak minimális mennyiséget és szigorúan betartva egy bizonyos intervallumot amikor nem szívok
menj elvonóra, ez már tényleg nem vicc :SS
F19
Ez eléggé fura.Nem okoz függőséget,úgyhogy elvileg bármikor abba hagyhatnád.Te szerintem csak beképzeled magadnak a függőséget.Egyszerűen határozd el magad,hogy abbahagyod és menni fog,minden fejben dől el.
Meg amit írtál,hogy mást is próbáltál de csak a fű jött be.
Nekem meg pont fordítva a fű volt az ami a legkevésbé volt jó.Én is kipróbáltam a kábítószert,de én mindig meg tudom állni,hogy csak hétvégén vagy buliba,ilyen alkalmakkor.Számomra elképzelhetetlen hét közbe ilyet csinálni.
Ez az egyetlen ami nem okoz függőséget,mégis a többit meg tudtad állni,hogy nem szoksz rá csak a füvet nem?
Ez azért érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!