Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért képtelen megérteni, hogy neki szeretnék tetszeni meg magamnak?
Annyira betegesen féltékenynek érzem még mindig. Mert azt hiszi, hogy másoknak, pl. exnek akarok tetszelegni.
Pedig nem igaz. Magamtól is tudom hogy nem formás, és hanem lapos a hátsóm (mindig lecsúszik róla a farmer, akkor is ha jó a méret).
A párom is mondta, hogy nagy és lapos a hátsóm.
Az a helyzet hogy nyertem egy közel 10 000 Ft-os utalványt a Flabélos kezelésre. És a popsikámat szeretném kicsit formálni, már ha egyáltalán hat az az egész.
Igen narancsbőrös, striás és még lapos is.. félek nem fogom tudni magam mellett tartani úgy, hogy a férjem legyen és maradjon.
Rettegek, hogy mást jobb nőnek fog találni, kívánatosabbnak és itt fog hagyni. Ő azt hiszi, hogy én meg azt gondolom, hogy ő sohasem fog elhagyni, mert nagyon szeret engem és én ezt tudom.
Az a helyzet, hogy én sem vagyok teljesen elégedett önmagammal (ugye hát igazából senki sem az), és félek, hogy nem együtt leszünk boldogak és örökké. :'(
Nagyon nő vagy kedves hozzászóló!
G. legyen már abból elég hogy itt kamuzol hogy ki vagy.. szépen inkább gondolkozz el, hogy a párod sem önbizalommal teli és még azt se tudja, hogy milyen az orgazmus(te persze tudod - a pasiknak úgyis olyan könnyű).. de a szenvedést már megtudta általad, ugyanis tudja félnie, rettegnie kell tőled, akkor ha üzenetet írsz neki, akkor ha telefonon hívod és akkor is ha, nyer egy ilyen dolgot. És elmondaná az igazat, mert ez semmiből nem állt volna (eddig is igazat mondtam, csak ezt nem mertem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!