Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok barátot magamnak?
Figyelt kérdés
Állítólag szép lány vagyok, 175 cm, 50 kg. Hosszú barna hajam és kék szemem van. Volt már pár srác, akik járni akartak velem, de nemet mondtam, mert úgy éreztem, hogy nem tudnám velük elképzelni. Kicsit elkeseredtem. A kortársaimnak már több barátjuk is volt, nekem pedig még egy sem.
18L
2013. ápr. 21. 18:48
1/17 anonim válasza:
Nem lehet,hogy veled van a gond? :)
2/17 anonim válasza:
Azért gondolom mert még nem voltál szerelmes, de ne csüggedj-e miatt. Ha szép vagy akkor nem lesz gond.
3/17 anonim válasza:
Talán válogatós vagy. De mesélhetnél is magadról, hogy milyen vagy, mert így csak találgatni lehet.
5/17 anonim válasza:
emiatt ne keseredj el.szerintem. csak lehet hogy nagy a mérce amit fel álitottál a jelentkezöknek nem?de majd meg találod az igazit egyszer .
6/17 anonim válasza:
hát le írtad, jártak volna Veled, de elutasítottad, ezek szerint a mércén kéne változtatni, ebből csak ezt lehet leszűrni, sajnos többet nem N
9/17 anonim válasza:
Én is azt gondolom, hogy olyan ábrándképet építenek a nőkbe, aminek nem lehet már szinte megfelelni. Ennek az eredménye a 800.000 30 és 45 év közti egyedülálló nő, ez ide vezet.
10/17 A kérdező kommentje:
nem küldök képet, nem szeretném, hogy felismerjenek :)
annyira nincsenek nagy igényeim. de sajna ma már alig találni kedves pasit, aki nem csak lefeküdni akar egy lánnyal
2013. ápr. 21. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!