Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem találok barátot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok barátot magamnak?

Figyelt kérdés

Állítólag szép lány vagyok, 175 cm, 50 kg. Hosszú barna hajam és kék szemem van. Volt már pár srác, akik járni akartak velem, de nemet mondtam, mert úgy éreztem, hogy nem tudnám velük elképzelni. Kicsit elkeseredtem. A kortársaimnak már több barátjuk is volt, nekem pedig még egy sem.

18L

2013. ápr. 21. 18:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem benned kell keresni a hibát, nem a sok gonosz fiúban akikről azt hiszed, hogy csak "arra" kellesz nekik.

Belsődről semmit se tudunk, se azt, hogy Rapunzelként várod-e a szőke herceget a várban, vagy eljársz szórakozni is. Azt se ártana tudnunk, hogy mik érdekelnek, milyen barátot keresel.

Ezek nélkül nem fogsz kapni világmegváltó választ, ha kiröhögted magad a sok privitől, akkor segíts a válaszokban, hogy segíthessünk :)

18F

2013. ápr. 21. 19:14
 12/17 anonim ***** válasza:

Milyen érdekes, hogy az itt lévő rengeteg szép lánynak sosincs pasija. A fiúkkal ugyan ez van, csak ők rondának állítják be magukat mindig.

Nem értem... biztos, hogy nem a külsőségekkel van gond. Vagy gátlásos vagy, vagy túlzottan válogatós, vagy elviselhetetlen a kisugárzásod. Tömören ezt a három lehetőséget lehet fokozni

2013. ápr. 21. 19:20
 13/17 A kérdező kommentje:
eljárok szórakozni, csak általában ugyanazzal a bandával ugyanoda.
2013. ápr. 21. 19:21
 14/17 anonim ***** válasza:
lehettséges hogy tul elutasíto vagy mindenkivel és a kedves pasik is megijednek az elutasítástól. :) Legyél picit nyitottabb, ne zárkozz be. :)
2013. ápr. 21. 19:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk leírhatnád, hogy külső alapján mi a preferenciád?. Talán nem a megfelelő személyeknél próbálkozol, vagy túl nagyok azok az igények...
2013. ápr. 21. 19:45
 16/17 A kérdező kommentje:
igazából mindegy hogy milyen a haja, szeme, stb, csak normális legyen, adjon magára
2013. ápr. 21. 19:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Hol laksz? :)

20/F

2013. ápr. 21. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!