Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok barátot magamnak?
Állítólag szép lány vagyok, 175 cm, 50 kg. Hosszú barna hajam és kék szemem van. Volt már pár srác, akik járni akartak velem, de nemet mondtam, mert úgy éreztem, hogy nem tudnám velük elképzelni. Kicsit elkeseredtem. A kortársaimnak már több barátjuk is volt, nekem pedig még egy sem.
18L
Szerintem benned kell keresni a hibát, nem a sok gonosz fiúban akikről azt hiszed, hogy csak "arra" kellesz nekik.
Belsődről semmit se tudunk, se azt, hogy Rapunzelként várod-e a szőke herceget a várban, vagy eljársz szórakozni is. Azt se ártana tudnunk, hogy mik érdekelnek, milyen barátot keresel.
Ezek nélkül nem fogsz kapni világmegváltó választ, ha kiröhögted magad a sok privitől, akkor segíts a válaszokban, hogy segíthessünk :)
18F
Milyen érdekes, hogy az itt lévő rengeteg szép lánynak sosincs pasija. A fiúkkal ugyan ez van, csak ők rondának állítják be magukat mindig.
Nem értem... biztos, hogy nem a külsőségekkel van gond. Vagy gátlásos vagy, vagy túlzottan válogatós, vagy elviselhetetlen a kisugárzásod. Tömören ezt a három lehetőséget lehet fokozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!