Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem találok magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok magamnak barátnőt?

Figyelt kérdés
Hiába keresek, vagy bepróbálkozok valakinél annak vagy pasija van vagy rám se hederít.. Csúnya nem vagyok, de szép sem... Már nagyon kéne valaki nekem 1és fél éve senkim sincs. Nagyon hiányzik az életemből egy ,,lány" 14/F
2013. márc. 27. 21:17
 1/8 anonim ***** válasza:

1) mert itt nyafogsz,

2) nagyon fiatal vagy még...

:D

2013. márc. 27. 21:19
 2/8 A kérdező kommentje:

egy: nem nyafogok és úgygondolom éndöntök róla mikor szeretnék és hogy kit, csak a megfelelő személy hiányzik

kettő: csipkebokor vessző

2013. márc. 27. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát szívem szakad ketté, hogy 1,5 éve nincs senkid. Nem vagy ehhez fiatal?
2013. márc. 27. 21:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem...
2013. márc. 27. 21:38
 5/8 Picúr/Pom-pom nélkül/ ***** válasza:

"Miért nem találok magamnak barátnőt?"

-Talán,mert egy arogáns,nagyképű kisfiú vagy?!

2013. márc. 27. 21:43
 6/8 Picúr/Pom-pom nélkül/ ***** válasza:
*arrogáns
2013. márc. 27. 21:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Miért lennék nagyképű? És miért arrogáns?
2013. márc. 27. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:

14 évesen nekem volt barátom 3 kemény hónapig. ha most visszamehetnék az időben biztos, h nem járnék senkivel...ha van egy kis sütnivalód, később te is rájössz, h "14 évesen milyen rohadtul éretlen voltam..."

de azért keresgélj tovább...:D

2013. márc. 27. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!