Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom miért képtelen megérte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom miért képtelen megérteni, hogy neki szeretnék tetszeni meg magamnak?

Figyelt kérdés

Annyira betegesen féltékenynek érzem még mindig. Mert azt hiszi, hogy másoknak, pl. exnek akarok tetszelegni.

Pedig nem igaz. Magamtól is tudom hogy nem formás, és hanem lapos a hátsóm (mindig lecsúszik róla a farmer, akkor is ha jó a méret).

A párom is mondta, hogy nagy és lapos a hátsóm.

Az a helyzet hogy nyertem egy közel 10 000 Ft-os utalványt a Flabélos kezelésre. És a popsikámat szeretném kicsit formálni, már ha egyáltalán hat az az egész.

Igen narancsbőrös, striás és még lapos is.. félek nem fogom tudni magam mellett tartani úgy, hogy a férjem legyen és maradjon.

Rettegek, hogy mást jobb nőnek fog találni, kívánatosabbnak és itt fog hagyni. Ő azt hiszi, hogy én meg azt gondolom, hogy ő sohasem fog elhagyni, mert nagyon szeret engem és én ezt tudom.

Az a helyzet, hogy én sem vagyok teljesen elégedett önmagammal (ugye hát igazából senki sem az), és félek, hogy nem együtt leszünk boldogak és örökké. :'(

2013. máj. 27. 17:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Inasok vagytok mindketten.
2013. máj. 27. 18:04
 12/24 anonim ***** válasza:

Tyűűű milyen mozi van itt emberek :D :D

Amúgy a válasz: ha ennyire féltékeny és még ennyit sem tudtok megbeszélni normálisan, miért is akarsz te házasságot? Ennél jóval nagyobb gondok, problémák jöhetnek/jönnek majd, azt hogy fogjátok tudni kezelni?

A segged itt a legkisebb baj.

2013. máj. 27. 18:04
 13/24 anonim ***** válasza:
FAKE
2013. máj. 27. 18:05
 14/24 anonim ***** válasza:
Te vagy az Gyula? Fejedet szétütöm!!
2013. máj. 27. 18:06
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudnék ilyen görcsölős kapcsolatban élni. Nem az lenne a lényeg, hogy mindenki jól érzi magát? Rajtam van fölösleg, a párom meg egy lusta disznó - valamiben én is, de nem rettegünk semmiért, ha a s*ggem miatt akar otthagyni, akkor az már rég rossz.

Csináljatok olyat, hogy mindketten jól érezzétek magatokat, nem tudom, menjetek kirándulni, ott még a feneked is formásodik a hegymászástól.

2013. máj. 27. 18:09
 16/24 anonim ***** válasza:

kedves kérdező és párja hagyjátok már ezt megint

mi lenne ha Te nem írnál ki ide semmit, mert nem kíváncsi arra senki, hogy megint nem veszed fel azt a k.urva telefont!!! N

amúgy a seggedet súlyzós edzéssel lehet istenien formálni, de gyorsan felhúzással N

2013. máj. 27. 18:10
 17/24 Pendulum92 ***** válasza:

A párod is önizalomhiányos, meg te is. Tökéletes tükrök vagytok egymásnak.

Én azt mondom, ha valaki szeret, nem a segged miatt fog veled maradni, vagy otthagyni. Ha igen, az gáz. Viszont itt nagyobb gondokat is látok.

2013. máj. 27. 18:19
 18/24 A kérdező kommentje:
milyen súlyzós edzés? tudod hogy vékony vagyok és súlyra is kevés...
2013. máj. 27. 18:21
 19/24 A kérdező kommentje:

figyeljetek ti nem vagytok valamivel kicsit sem elégedetlenek magatokkal kapcsolatban?

ti tökéletesek vagytok? Vagy legalább a párotok gyönyört okoz nektek és nem fájdalmat, kínlódást és szenvedést???

2013. máj. 27. 18:26
 20/24 anonim ***** válasza:

a súlyzós edzésnek semmiköze, hogy vékony vagy

pl hanyatt fekszel a padon és a súlyt a bikáddal tartod és nyújtott lábbal felemeled, de ehhez jó lenne személyedző

amúgy a kapcsolatotokban alapjában van gond, szóval ne is ábrándozzál, hogy belőletek egy pár lesz, mert az kész öngyilkosság N

2013. máj. 27. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!